10/10/12

Resum Plenari de 28/9/12 (2)


Continuem amb el resum del plenari del dia 28 de setembre passat:

6- L'agricultura al nostre poble ha passat de ser pràcticament el principal motor de l'economia local, a estar pràcticament abandonat. A això han ajudat tant les polítiques pràcticament inexistents dels diferents governs de la nació, com els de la Generalitat Valenciana (l'exemple més clar el tenim en que, la restauració de la capella de la Mare de Déu, la va subvencionar la Conselleria d'Agricultura), i com no, també l'anterior equip de govern, que, arrossegat per la voràgine constructora, va declarar pràcticament tot el terme municipal com  a urbanitzable, amb expectatives per construir vivendes per a dihuit mil habitants més. Il.lusos.
Amb este panorama, l'equip de govern de GA vol donar un impuls al sector agrari, més ara que la greu crisi econòmica que patim, té a tants veïns del poble en l'atur. Pot ser siga el moment d'intentar tirar endavant este sector per que puga emprar bona part d'eixos aturats que tenim. Eixe és el vertader sentit d'esta aventura.
És per això que el sr. alcalde ha impulsat un nou Reglament del Consell Agrari Municipal. Puntualment vos anirem donant informació de com va conformant-se este organisme.

7- En quant a la situació financera de l'Ajuntament d'Ador a data de 31 d'agost de 2012, per resumir i no fer enfarragosa la cosa, els comptes són:

El nivell de d'ejecució de les despeses és del 65%, i el percentage de pagaments ronda el 99%.

Dels deutes que acumula l'Ajuntament, 606.756 euros, 467.328 corresponen a la Generalitat Valenciana, 94.022 al Ruralter, i 45.405 al SERVEF; la Diputació pràcticament no ens deu res.

En quant al deute financer, a banda dels 30 cèntims d'euro que devem cada veí del poble, deguem a diferents entitats financeres la inestimable quantitat de 2.235.400 euros.

8- Els decrets d'alcaldia s'aproven per unanimitat.

9- En precs i preguntes, ni hi han precs ni preguntes, tot està clar. Millor. Eixe és l'objectiu de GA, que tot siga clar i transparent.


5/10/12

ACTES 9 D'OCTUBRE

PASSACARRER AMB ELS CABUTS I LA COLLA  DE DOLÇAINERS I TABALETERS FA RESSOL D’ADOR

(Ballaran la dansa L'U d'Ador)
DANSES VALENCIANES, a càrrec del GRUP DE DANSES ROIÇ DE CORELLA.
 Eixida des de l'Ajuntament a les 11'30 h. Ballaran en el C/ Cervantes, Plaça de l'Esglèsia, Plaça Major, C/ Joan Carles I, C/ Raval, davant de la Casa dels Joves i Plaça la Font.
En acabar, misteleta per a tots els assistents..
 Lloc: Des de la Plaça la Font, cercavila per tot el poble.
Hora: 11’30 h.
Dia: Dimarts, 9 d’Octubre