19/7/14

Una gran xarxa metàl·lica evitarà despreniments de roques sobre la zona del poliesportiu d'Ador

  • El diputat provincial Enguix i l'alcalde Faus firmen un conveni per a eliminar el risc geològic amb una actuació que puja a 60.205 euros
  • Faus, alcalde: «Són unes obres molt necessàries perquè la solsida de pedres pot provocar accidents»
Salvador Enguix i Joan Faus
17/07/2014
La Diputacióde València posarà en marxa pròximament una sèrie d'obres per a eliminar riscos geològics a Ador, concretament per a atallar el despreniment de roques sobre la zona del poliesportiu, amb una inversió de 57.195 euros.

Així s'ha establit en l'acord que va firmar ahir el diputat de Medi Ambient, Salvador Enguix, amb l'alcalde de la localitat, Joan Faus, el qual ha explicat que este recinte esportiu es troba prop de la muntanya de la qual, quan plou, es desprenen pedres. «Açò pot provocar accidents; per tant, l'actuació és molt necessària», ha asseverat.

Les obres, que pugen a 60.205 euros, seran finançades en un 95 % per la Diputació de València, que contractarà i executarà l'actuació. Per la seua banda, el consistori abonarà el 5 % restant del cost total.

Quant als treballs, el primer edil ha informat que la tasca més viable serà la de col·locar una xarxa metàl·lica en la muntanya per a evitar despreniments.