12/6/15

Rectificació

Disculpeu, però hi ha una errada en l’hora de l’acte de constitució del nou ajuntament. En compte de ser a les 11, és a les 12 del matí.

Gràcies

11/6/15

CONSTITUCIÓ NOU AJUNTAMENT

Recordeu que el dissabte 13 de juny, a les onze del matí, al saló de plens de l’Ajuntament d’Ador, es constituirà el nou ajuntament. Per si algú encara no ho sap, el grup del Partit Popular tindrà tres regidors, i el de Gent d’Ador sis com sis sols.
Aquest acte és senzill i a la vegada bonic i emotiu. Aleshores no s’ho perdeu perquè val la pena assistir-hi.

Després anirem a celebrar-ho al restaurant Montecorona. Si hi ha algun simpatitzant de GA que vullga acompanyar-nos, que li ho diga a algun membre de GA o que directament reserve taula al restaurant.

Notícia important per als treballadors del Règim agrari

En el tauler d'anuncis de l'Ajuntament està exposada la llista remesa pel SERVEF dels candidats per a l'oferta de l'Ajuntament d'Ador. L'oferta de treball és per a 11 peons agrícoles  i el contracte té una duració d'1 mes. La condició per a poder participar en l'oferta és haver estat d'alta en el règim agrari almenys tres mesos en l'últim any (des de juny de 2014 fins a june de 2015) i un d'eixos tres mesos ha d'haver sigut entre els mesos de octubre de 2014 i juny del 2015. Si reunixes eixa condició, no estàs en la llista i estàs interessat en l'oferta, passa't per l'Ajuntament i t'informem del que has de fer per a ser inclòs en la llista.