6/4/11

¿FRAU AL CENS ELECTORAL D'ADOR?

De nou el poble d'Ador es troba a les pàgines dels periòdics per qüestions que seria desitjable que no es produïren. El cas que ara ens preocupa és la investigació que està fent l'Oficina del Cens Electoral al poble per que ha notat un increment, com a mínim sospitós, en el cens del poble, sobre tot a la residència, on, en el tercer trimestre de l'any passat, es donaren d'alta 16 persones. Evidentment eixa és una qüestió totalment alié a Gent d'Ador, on ahí no pinta fava. Qui de veritat deu donar explicacions és el sr. alcalde, i creguem que té molt a dir.
Per que es feu una idea, Gent d'Ador, fins uns set o huit dies abans de la data de les eleccions, no té materialment en les seues mans el Cens del poble; el sr. alcalde el té tots els dies i el pot controlar. Això és una avantatge molt gran per a ell, ja s'imagineu perquè.
Sincerament, Gent d'Ador voldria que este assumpte es quedara en no res, però per desgràcia pareix que la cosa pinta molt mal.
Esperem que el futur d'Ador el decidim els adorers i aquells que han triat el nostre poble per viure i fer-lo seu, i no els forasters que estan ací "de paso".

Ací podeu trobar més informació:

-http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2011/04/05/comunitat-valenciana-alerta-sospechoso-aumento-censo-electoral-municipios/796092.html

-http://www.lasprovincias.es/v/20110405/safor/censo-electoral-sospecha-aumento-20110405.html

EN CASTELLANO:

De nuevo el pueblo de Ador aparece en las páginas de los periódicos por cuestiones que sería deseable que no se produjeran. El caso que ahora nos preocupa es la investigación que está haciendo la Oficina del Censo Electoral al pueblo porque ha notado un incremento, como mínimo sospechoso, en el censo del pueblo, sobre todo en la residencia, donde, en el tercer trimestre del año pasado, se dieron de alta 16 personas. Evidentemente esa es una cuestión totalmente ajena a Gent d'Ador, donde ahí no pinta nada. Quien de verdad debe dar explicaciones es el sr. alcalde, y creemos que tiene mucho que decir.
Para que os hagáis una idea, Gent d'Ador, hasta unos siete u ocho días antes de la fecha de las elecciones, no tiene materialmente en sus manos el Censo del pueblo; el sr. alcalde lo tiene todos los días y lo puede controlar. Eso es una ventaja muy grande para él, ya os imagináis por què.
Sinceramente, a Gent d'Ador le gustaría que este asunto se quedara en nada, pero por desgracia parece que la cosa pinte mal.
Esperamos que el futuro de Ador lo decidamos los adorenses y aquellos que han elegido nuestro pueblo para vivir y hacerlo suyo, y no los forasteros que están aquí "de paso".

Aquí podréis encontrar más información:

-http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2011/04/05/comunitat-valenciana-alerta-sospechoso-aumento-censo-electoral-municipios/796092.html

-http://www.lasprovincias.es/v/20110405/safor/censo-electoral-sospecha-aumento-20110405.html

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Amunt Gent d'Ador! aquestes són les vostres eleccions, ja és hora que caiga el que sempre juga brut.

Ador, necessita urgentment un canvi, aquest govern porta ja massa temps i necessitem una altra forma de fer les coses!

Teniu tot el meu recolzament.

Anònim ha dit...

No sereu vosaltres els de gent d'Ador els que esteu fent l'increment de residents?????? Sobre el que no es pot parlar, és millor callar.

Anònim ha dit...

Gurtel, aument del cens a la residència i a saber si a l'escoleta, museu i qualsevol altre racó. Quina mala olor!
Qué vergonya eixir als mitjans de comunicació per aquestos temes!

Anònim ha dit...

Mare de Déu, ja no sabeu ni que dir...
ara acusant a Gent d'Ador jajaja!!!!
Però si això de l'increment ho porta en la sang l'Emperador...