18/9/09

GENT D'ADOR VOS CONVIDA

El proper diumenge 20 de setembre, a les 10 del matí, els integrants de Gent d'Ador farem un esmorzar al bar de Pilar. El motiu de l'esmorzar és per a tractar el tema tan delicat com és el de la pujada brutal de la contribució que estem patint per la ineficàcia i el "despilfarro" que està fent este equip de govern desnortat, avorrit i incapaç. Una pujada d'impostos sense precedents destinada a pagar un poliesportiu inaugurat fa més de dos anys i que encara no es pot utilitzar; per a pagar una piscina coberta que deuria estar en marxa des de gener de 2008, segons paraules del sr. alcalde, i que veurem qui manté; per a fer una casa de cultura al costat d'un barranc on no es pot construir una escola i damunt d'un dipòsit d'aigua; per a pagar una plantació de fanals en el camí de servei que porta a Montecorona per si algú vol anar a fer caragols per la nit... En definitiva, per a enramar més pel poble les dependències municipals per compte d'agrupar-les en un únic lloc, com proposava Gent d'Ador en el seu programa, i així estalviar molts diners al poble.
A este esmorzar esteu tots convidats. No fa falta ser d'esquerres per a vindre a l'esmorzar. Ací les ideologies sobren: del que es tracta és de la butxaca i del trellat. No tingueu por, ¡EIXIU DE L'ARMARI!, com molts de nosaltres, i feu-li front a la mentira, l'amenaça i la venjança que es gasta el sr. alcalde en el seu "feudo" al que governa amb mà de ferro, passant-se per ahí baix la democràcia de la que es serveix i a la que ignora.
¡VINE A L'ESMORZAR I ENTERA'T DE VERITAT DEL QUE ESTÀ PASSANT!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Conteu en mi.

Anònim ha dit...

Jo no he pogut anar-hi pq estava fora del poble, però segur que haguera anat si haguera estat!
Feu-ne més, si us plau que ja arriba el moment de mobilitzar-se!

gràcies

Anònim ha dit...

Al meu parer hi ha una part del govern,,que no s’entera d’on està el nord ,però la resta si que ho sap .” Por sus obras los conocereis “i jo les obres que veig sòn :Pais ,transformadors de llum ,torres d’electricitat ( per cert ,algunes d’elles de dubtosa legalitat ).