26/4/11

LA NOSTRA LLISTA

Gent d'Ador es complau en anunciar la llista electoral amb la que concorrerem a les properes eleccions municipals del dia 22 de maig. Com podeu comprovar la llista s'ha renovat prou respecte a la de les passades eleccions. A vingut gent nova que, com aquella, arriba amb moltes ganes de treballar pel poble.
Al llarg d'estos quatre anys que hem estat a l'oposició hem aprés moltíssim, i estem convençuts de que som capaços d'assumir el govern de l'Ajuntament sense cap complexe. La nostra manera de ser, de treballar i de comportar-nos ja la coneixeu: hem sigut transparents com l'aigua i hem informat de tot allò que hem fet. I ha sigut així perquè així pensem, perquè eixe ha sigut el nostre compromís, i perquè creguem que és el que es mereixen els ciutadans d'Ador. No hem amagat res perquè no tenim res que amagar. Per això també som els primers en fer pública la llista. Desgraciadament només podien integrar-la quinze persones. Gràcies a tots aquells que s'haveu quedat fora.



1.- JOAN FAUS VITORIA
2.- JUAN MASCARELL SABATER
3.- TERESA REIG ESTRUCH
4.- JOSEP FERRER ESTRUCH
5.- YOLANDA ESTRUCH ESTRUCH
6.- EVA BURGUERA BATALLER
7.- JUAN JOSÉ MORANT ESCRIVÀ
8.- MARIA JOSÉ MILLET RAMIS
9.- MANUEL ESTRUCH IBAÑEZ
SUPLENTS
1.- VICENT MIÑANA ESTRUCH
2.- CONCEPCIÓN ANGELES NUÑEZ SANCHIS
3.- VICENTE MIÑANA ESCRIVÀ
4.- MÓNICA PARDO REDONDO
5.- JOSÉ LUIS DAUDER MASCARELL

EN CASTELLANO:

Gent d'Ador se complace en anunciar la lista electoral con la que concurriremos a las próximas elecciones municipales del día 22 de mayo. Como podéis comprobar la lista se ha renovado bastante con respecto a la de las pasadas elecciones. Ha venido gente nueva que, como aquella, llega con muchas ganas de trabajar por el pueblo.
A lo largo de estos cuatro años que hemos estado en la oposición hemos aprendido muchísimo, y estamos convencidos de que somos capaces de asumir el gobierno del Ayuntamiento sin ningún complejo. Nuestra manera de ser, de trabajar y de comportarnos ya la conocéis: hemos sido transparentes como el agua y hemos informado de todo lo que hemos hecho. Y ha sido así porque así pensamos, porque ese ha sido nuestro compromiso, y porque creemos que es lo que se merecen los ciudadanos de Ador. No hemos escondido nada porque no tenemos nada que esconder. Por eso también somos los primeros al hacer pública la lista. Desgraciadamente sólo podían integrarla quince personas. Gracias a todos aquellos que os habéis quedado fuera.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé. Ànim i a canviar la forma de fer política i la de tractar les persones.

Anònim ha dit...

I perquè sempre hi han dos o tres persones que estàn els primers SEMPRE!!?? Perquè hi ha una persona que no viu al poble i peruqè Luis està tan lluny O Iolanda o M. Jose!!¿?

Jo vos he votat en les anteriors el.leccions, però m'ho estic pensant si no asistir ni a votar pq Juanvi no el vullc però eixe segon, tercera,.... nose nose!

Penjeu ja les alternatives a Ador, les propostes que ens feu, jo necessite saber què fareu per nosaltres els joves!!!

Anònim ha dit...

No deixes de votar per això. Si no t'agrada el actual alcalde dona-li una oportunitat a una altra gent. Si després dels 4 anys veus que no han fet el que esperaves, sempre estas a temps de no tronar-los a votar. Vinga pensem en possitiu i donent-los una oportunitat. Mai pot ser pitjor del que tenim ara, sobretot després de saber tot el que sabem ara, gracies a Gent d'Ador.

Anònim ha dit...

No se qui son a la llista de Juanvi,pero mirant esta,les poques persones valides estan de suplents.

Anònim ha dit...

Deus tindre una bola màgica per saber el que faran estes persones si abans de veure'ls treballar ja els has jutjat malament. A tu no t'agradaria que el donaren una oportunitat?

Anònim ha dit...

No