23/5/11

GRÀCIES

Resultat de les eleccions municipals (a peu d'urna) de 2011:

Gent d'Ador: 524
Partit Popular: 512

En blanc i nuls: 27

Resultats de les votacions (a peu d'urna) de les eleccions autonòmiques:

PP: 505
PSOE: 234
COMPROMÍS: 140
EUPV: 43
ERPV: 5
UPyD: 8
ELS VERDS: 17

EN BLANC: 20
NULS: 21

Gent d'Ador vol donar les gràcies a totes aquelles persones que ens han confiat amb nosaltres, i també a la resta per haver participat en esta festa de la democràcia. Ara només esperem no defraudar-vos i estar a l'altura de les circumstàncies. Encara que és un tòpic, no podem més que prometre feina. Ganes hi han, i feina, imagineu-vos-ho. Però eixa feina no la podem fer nosaltres sols, necessitem de tots, i quan diguem tots, volem dir que esperem, especialment, la col·laboració del PP a qui li demanem que siguen responsables i facen un trasllat de poders net i transparent; que no prenguen cap decisió important sense consultar-nos i que ens donen tota la informació que els demanem.

43 comentaris:

Anònim ha dit...

Però perquè penseu ja en la falta de colaboracio dels del PP, SEREU MAL PENSAT O QUE.

Anònim ha dit...

La diferència de Gent d'Ador i PP al guanyar va ser abismal, fa quatre anys es van burlar tot el que van voler i més i inclós alguna dona "majoreta" ens va fer "corte de mangas" i tot... enguany no hi hagut burles ni insults... i l'alcade ni siquiera és va dignar a pujar a donar l'enhorabona. FORÇA GENT D'ADOR!!!!!

Anònim ha dit...

YA PODEIS TENER FUERZA, PORQUE PARA TRABAJAR POR ADOR TAL Y COMO LO HA HECHO JV, YA PODEIS ESPABILAROS. OS ESTAREMOS OBSERVANDO

Beniarres al dia ha dit...

Des de Beniarrés felicitar-vos per la vostra victòria electoral i ara a fer el que sabeu fer, trebllar per Ador. Molta Sort.

Anònim ha dit...

Joder! Comence a tremolar de por que tinc de que m'observeu... ho entens? o vols que t'ho diga en castellà?

Anònim ha dit...

A vore PPeros, com podeu dir eixes coses? hi ha gent que encara no ha admitit la derrota, quantes burles fa 4 anys eh? i ara que? algun coet en la porta de algun PPero o alguna burla? No senyor, som dignes en la derrota i en la victòria així que a callar. Valentí li donà la enhorabona a Juanvi, perquè ell no ha fet el mateix? Sou capaços de tot per tal de tindre el poder, perquè eixa ansia, que amageu?¿ Encara em sorpren les cares de un del PP (no diré noms per si de cas), i les llàgrimes de una, tant important era guanyar? Es jugava la vida? Algo amagueu, les auditories parlaran...

Anònim ha dit...

Les auditories parlaran... aí las clavat.
Lo menos que podrieu fer els Juanvieros es respetar als altres, que ja he sentit dir a molta gent que voldria que tot el que ha fet Juanvi es desfera, ixes es l'amor que li teniu al poble?? al millor poble que sempre haveu dit que és?
Si teniu ràbia menjeu ceba, que nosaltres portem uns quants anys menjant-ne!!

Anònim ha dit...

Ara diuen que Sa Majestat no va anar a donar l'enhorabona a Joan perquè tenia por de que algun exaltat li faltara o li pegara una bolera. Però què s'ha pensat este que som, animals? Qui és lladre es pensa que tots ho són.

Anònim ha dit...

La bolera li l'hagueren pegat pero abans, una vegada perdut el Trò pa que? No fa falta ja...
Ara que dure Joan pero no sols 4 anys per favor!

Anònim ha dit...

a pos si que pegueu boleres, i se les doneu de democratics

Anònim ha dit...

La bolera si tens rao no esta tan mal vista xulo.

Carlos V ha dit...

Moltes felicitats pel canvi a Ador

Anònim ha dit...

Boleres ha pegat ell.El que hem aguantat algunes persones del poble quant hem necesitat algún paper de l´Ajuntament, i amb els projectes que ens ha fet que no hem eixit de advocats i jutjats. Sols jo sé el que he tragat.
Gent d´Ador també sap el que ha tragat.
EIXÓ SÓN BOLERES LES QUE HA DONAT ELL, SENSE SABER PER QUÉ ENS HAN TOCAT.

Anònim ha dit...

Després de saber com s'ho ha pres sa majestat, em pregunte: què es pensava, que anava a estar ahí tota la vida, que anava a jubilar-se d'alacalde? Vinga va, home.

Anònim ha dit...

Sols ell s'ho ha pres mal?? jo crec que hi ha moltes persones que encara no han ixit ni de casa...
i xiquets que venen al mon ara diguents blasfèmies contra Joan,aixo que encara no ha fet res,(bueno res... fer-se en Juanvi ja es prou, ja!)

Anònim ha dit...

Ara per fi comença una etapa de democràcia. Sòc feliç desprès de molta anys d'opresió. Enhorabona, GENT D'Ador. Transparència, justícia,igualtat, ho fareu molt bé, segur.

orengos ha dit...

A veure ara que feu. El llistó el teniu molt alt, massa alt per a vosaltres. Mai, mai, mai podreu superar-lo. No teniu prou categoria. Vos estarem vigilant. Aneu en compte.

Anònim ha dit...

Que eres la vigilant nocturna que volia posar juanvi? per aixo va tirar al xic este.

Anònim ha dit...

orengos per que en ves de escriure aci un comentari, no fas una entrada al teu blog felicitant a gent d'Ador? En compte? segur que més que el que tenia juanvicenteestruchestruch

Anònim ha dit...

Felicitar-vos per la victòria i desitjar que sigau panolis amb els perdedors. Massa elegants heu estat el diumenge però ja és hora de fer una auditoria i de que gent d'Ador titulada treballe a la guarderia i s'acabe el amiguisme a l'hora de donar faena a l'ajuntament i dependencies afins. Com dia l'anunci "El contigo no lo haria" així que res d'agafar-se de la maneta i romandre tots dins del corralito. Unas gallinas tienen que salir para que entren otras. Això han decidit les urnes per els proper 4 anys i hi ha que acatar-ho. No tenir vergonya ni por a l'hora d'enviar algú a casa 4 anys. Enhorabona i que no tremole la mà o us la mossegaran.

MELVI ha dit...

Sent vergonya d'estos comentaris;
Que no parlen d'una persona és mala señal,pero que parlen d'una persona en anonimat és vergonyós i rastrero.
Sobre el comentari;Que no es van sentir burles jo si que les vaig sentir,com;
Ja s'acabat la dictadura.
Desde Franco no hi havia hagut un Alcalde pitjor.
I aneuvos-en a dormir, a banda el que no vaig veure o sentir jo, això de tres persones diferents encara que jo d'això no faig cas,perque sempre hi ha gent que no te altra manera d'expressarse per la vida, però el que no es pot és generalitzar,al futbol passa el mateix.
Com ja vaig dir en el blog,navesa a la murtera,està bé que cada un faça les seues propostes, però no que feu política bananera, ni d'un ni d'un altre ban ,açò no serveix de res i les xorraes cansen.
No vos dic res d’els ultims comentaris al blog,murtera a navesa....

Anònim ha dit...

Melvi i Orengos: no vos he sentit donar l'enhorabona mentre que en 2007 Valentí si que la va donar i vosaltres? Això és ser dignes en la derrota? Vergonyeta doneu. Respecte al comentari de la dictadura, al senyor melvi i la senoyra orengos pregunte: algo de cert no hi ha al comentari? Perquè Juanvi va eliminar els precs i preguntes en els plenaris (els orals els canvià pels escrits) del poble mentre que durant la dictadura franquista si que es podia parlar als plenaris. Melvi amb plenaris a les 11 del matí tu hagueres pogut anar? Si es així quina sort de feina que tens. Orengos, vigila que és lo únic que saps fer, per a passar-li els partes a l'EX alcalde no? Ara es faran els coses com toca, sense amiguismes ni relacions personals, si vos senta mal, és perquè massa depeneu de l'ajuntament per a viure, el que dona molta llàstima. Tenieu el xollo montat de algo que no era fixe, depenia de la sobirania popular, ara que ha canviat, es faran les coses amb justícia i transparència. Per cert si l'auditoria desvela algun frau o escàndol, no ploreu i respecteu les decisions judicials, cosa que Juanvi no fa.
PP depen de l'ajuntament per viure, quan titulats i gent amb estudis hi havia a la llista? (estudis vol dir batxillerat més carrera).Quanta gent titulada a la llista de gent d'ador, i ojo, més simpatitzants de gent d'ador que són arquitectes, mestres d'escola i professors d'institut amb feina de per vida (quants del PP han fet oposicions?)

MELVI ha dit...

Parles sense saber;Al referent que si vaig donar l'enhorabona,jo personalment si que se la vaig donar a Joan i a diverses persones mes de la lista el diumenge,em falten algunes persones,que no vaig trobar el moment mes adecuat,de totes formes;M'ho dius personalment que amb molt de gust et contestare.

Anònim ha dit...

Jo pense, Melvi i Orengos, que sóu uns pobres ignorants... mentre sa Majestat estava en casa plorant la derrota vosaltres es vau tindre que "papar" tota la marronà! I el més trist de tot és que farieu per ell tot el necessari, mentre ell no ho fa per vosaltres. S'ha acabat el xollo per a vosaltres, ara es faran les coses d'un altra manera i cregueu-me que si manara jo, tots els que esteu treballant per a l'ajuntament a dit anirieu al carrer deseguida. Hi ha molta gent al paro i tots tenen que tindre les mateixes oportunitats de treballar, siguen blaus o rojos. També pense que hem eixit d'una dictadura i això no és un insult si no una realitat.

MELVI ha dit...

Se perfectament qui eres no cal que et disfraces,les teues paraules et desemmascaren.Pero et recorde que no hi ha que disfressar el que diem, si estas segur del que has dit.Amb cada comentari en anonim,cada un mostra el que és; amb els teus comentaris et contradius i això d'ignorant sobra,cuant em veges per ahí m'ho dius que segur que em veus prou,sense cap tipus de problemas,sols per no tornar-te a dirigir la paraula.
Qui parla malament de mi a les meues esquenes el meu cul ho contempla… Per a mi finalitzen ací els comentaris.

Anònim ha dit...

ENHORABONA PER LA VICTORIA ELECTORAL. CAL QUE TREBALLEU PER AL POBLE AMB TOTA LA TRANSPARENCIA QUE ESPERE DE VOSALTRES A L'IGUAL QUE AMB EL RESPECTE QUE HEM DE DEMOSTRAR A L'ALTRE GRUP ELS QUALS REPRESENTEN, ENS AGRADE O NO , A UNA MEITAT DEL POBLE.TENIU LA MAJORIA ABSOLUTA,PODEU FER EL ALLO QUE PENSEU, SI PODEU SER RECOLÇATS PER L'OPOSICIO MILLOR QUE MILLOR , SI NO ES AIXI QUE NO PUGUEN DIR QUE NO HI HA TRANSPARENCIA I QUE NO ESTAN INFORMATS. FELICITACIONS

Anònim ha dit...

MELVI: no respons a res dels plenaris a les 11 del matí, a res de eliminar els precs i preguntes públics i orals, a res del fet de tindre o no estudis, vas a la teua i prou, igualet que Orengos, que per cert no dona senyals de vida no? Perquè tens tanta de por de que les coses es fassen transparents? Si hi ha algú que té més mèrits que vosaltres per a realitzar qualsevol lloc de treball, perquè vos l'han de donar a vosaltres i no a ell com feia Juanvi? Si un alcalde ho és per a tots, ha de ser objectiu, Joan Faus no es rebaixarà al mateix nivell que l'alcalde, vosaltres no ho sé, i si dius que s'acaben els comentaris tal volta siga perquè no tens més arguments no?
Per cert si que has de coneixer bé a les persones del poble per a saber qui escriu, si saps qui és a vore si li dius algo pel poble, només per curiositat.

Anònim ha dit...

Hi ha gent com jo que ha patit durant anys una verdadera dictadura i mobing per pensar diferent a ell i no estirar-li la jaqueta. No ha segut un alcalde per a tots, sols per als d'ell; i feren bé o mal, els seus, els ha beneficiat encara que anara en contra d'una verdadera justícia. Hui sòc feliç pel canvi, confie en Joan que serà un alcalde valent, just, equitatiu que lluïtara pel seu poble, pel nostre poble. Qui es capaç de dir que no ho faran bé?. Pues d'anar a cavar a ca Jesús si que ha pujat escalons per arrimar-se i estirar jaquetes dins del partit... Massa prepotència tenia el "mellat·

Anònim ha dit...

El llistó de Juanvi i el treball mal fet:
- Una muntanya del collao desfeta.
- Un polígono ple d'herba.
- Una urbanització OVO en estat ruinos.
- Un terme perdut.
- Plenaris a les 11 del matí
- Unes voreres dins del pable fetes
en taulells de baixa qualitat.
-Unes plaçes que s'han tingut que
fer i refer.Un desastre.
- Expropiacións que han segut
expolios,perqué no s'ha sabut
parlar en els propietaris.
- Persones que han tingut que anar als jutjats per poder defendre els seus drets, que ell en una firma havia suprimit.
- Menyspreciar a les persones del altre partit.
- No donar conter a ningú de la administeració dels diners dels nostres impostos i subvencións.
El llistó es baix.
Es eixó democràcia?.

Anònim ha dit...

una pregunta que va rodant-me, on estava TERE REIG els diumentge per la nit,contant els vots de l´alcalde de Gandia veritat, clar allí ella té l´interés monetari.UNa vegada la cosa està prou apurada i segurament eixirà d´assesora que farà,éntrarà a l´ajuntament d´Ador, NO?Podran pagar-li el sou de 3.000 eu. que cobrava allí.Aixo es o no es interes personal?

Anònim ha dit...

L'Ajuntament d'Ador no pot pagar eixe sou, estariem en el mateix punt que estavem.

Anònim ha dit...

Anem a vore, voleu deixar de dir-vos les mil perreries uns a altres i oblidar ja uns la derrota i altres la victòria?
El dia 11 comença un nou moment per a Ador i jo, al menys, estic expectant i esperançada pel canvi, pq sempre he pensat q el canvi és bo.
No crec q hagen de tirar a la gent del poble q treballa a l'Ajuntament pq tb són del nostre poble, però si obrir les portes a partir d'ara a la gent de qualsevol color polític.
Tots som veïns i veïnes del mateix poble i jo estes tonteries de q uns i altres es barallen i es diguen insults, no ho puc aguantar pq no m'han educat així.
GENT D'ADOR ara a treballar molt i a fer el màxim possible pel poble. Ara be, espere q no em defraudeu!
PP ADOR: ara tb a treballar pel poble pq heu estat molt de temps al poder i podeu ajudar en molt, si voleu!

TOTS SOM D'ADOR I VOLEM EL MILLOR PER AL NOSTRE POBLE, NO HO OBLIDEU!

Anònim ha dit...

El sr. alcalde, perdò, l'ecs-alcalde també voldrà el millor per a Ador? Si és així, que es pose en contacte amb l'alcalde i li trasmitixca la informació que faça falta, doncs crec que encara no ho ha fet.

Anònim ha dit...

Van votar 60 persones més a les municipals que a les autonòmiques, això vol dir que les persones s'interessen més per la política més propera o que estaven desitjoses de canvi!

Anònim ha dit...

Tin en compte que els extrangers no podien votar a les autonòmiques.

Anònim ha dit...

T'enganyes, si podien, on no poden és a les municipals amic, t'explique: LOREG (llei orgànica de règim electoral general), aquesta llei es va modificar en l'any 2011, era de 1985, i es va suprimir l¡article 190, pel qual per exemple, una persona de Ador resident a paris per exemple podia votar en les municiapls autonòmiques i generals ok?, però ara amb la nova LOREG no ho pot fer a les municipals, però si a les autonòmiques ok? si no t'ho creus mira la llei, aleshores com expliques ara la diferència de vots? em vaig estudiar la LOREG de cabo a rabo abans de les eleccion per si hi havia alguna irregularitat i denunciar-la, haver fet tu el mateix

Anònim ha dit...

Els estrangers comunitaris, bolivians, equatorians, colombians, xilens, argentins, romanesos i no sé quins més, només podien votar a les locals, no pas a les autonòmiques, ho diga la LOREG o ho digues tu.

Anònim ha dit...

Es deveres que per les nits per la xumenera de l'ajuntament ix fum? qué cremeen?

Anònim ha dit...

Cal vigilància nocturna, menys agutzils de dia i pegar voltetes de nit ,amb la inseguritat de hui en dia, dormiriem un poc més tranquils. Es una sugerència, que de segur, està en els plans de Gent d'Ador. Diners ben gastats. Seguretat citatana!!

Anònim ha dit...

Que Passa Gent d'Ador, s'han quedat muts de sobte?.

Anònim ha dit...

En la faena que tenen arreglant desperfectes, ja ho tenen bé JA!!

Anònim ha dit...

Muts? I els del blog favorable a juanvi els de navesa que? ahi es van quedar mut des del 2 de maig bonico/a, tant que deien abans ara què?

Anònim ha dit...

Jo no he llegit mai els comentaris dels que li besaven el cul a Juanvi,i tire de menys els comentaris de Gent d'Ador perque sempre hem sabut el que passava en el poble gracies a ells.