9/1/09

RESPOSTA DE SES MAJESTATS ELS REIS MAGS A G.A.

Benvolguts amics:
Som els reis mags d'orient.Hem rebut la vostra carta i portem dies i dies volent fer realitat els vostres somnis. Hem repassat punt per punt i volem donar solució a tot el que ens haveu demanat. Hem aplegat a una conclusió: La cosa no es tan fácil perquè es tracta de convertir un cap de pedra en un cap de cervell que pense, raone, dialogue, tolere,accepte les opinions dels demes i no hem pogut trobar la poció màgica per a fer el canvi. Pensem que al final la solució té que passar per la voluntat dels veïns del poble que esperem que siga justa democratica i encertada per a el bé de tots.

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt el vostre escrit,jo El Pare Noël, també havia rebut una carta molt semblant i pense el mateix que ses Magestats; és molt difícil entrar dins del cap de les persones i modificar-los, han de ser ells qui reflexionant i,llevant-se la bena dels ulls, arriben a canviar els seus pensaments, però això és molt difícil, es creuen amb la possesió de la veritat i conten més els seus interessos que aquels que ens ajuden a tots. I el que no saben és que el seu benefici només vindrà a través del benefici dels demés.
Tan sols podem alentar a aquells que vegeu el que està passant, ho doneu a conèixer i treballeu per conseguir que aquest poble canvie cap a un poble democràtic , que teniu tot el meu recolzament i que aneu per un bon camí, seguiu endavant.