10/4/11

¡ENS HA TOCAT LA LOTERIA!

Hui, al diari Levante-EMV, apereixen dos notícies ben diferents sobre Ador. De la primera, que cadascú pense el que vullga; de la segona: Gent d'Ador se n'alegra i dóna l'enhorabona a tots els agraciats amb el nº 88.167 (un número que entrarà a formar part, i de quina manera, en la història del poble), sobre tot a Vicent, el retor, perquè s'ho mereix per lo bé que ha treballat al front de la parròquia.

El INE pregunta a 66 empadronados de Ador si viven allí.

La parroquia de Ador reparte 14,9 millones.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què s'ho mereix? Per les despeses d'hipoteca, dels estudis dels fills, els pediatres o per pagar-se el soterrament al cementeri de Palma que és més car que el d'Ador.

Treballar bé és allunyar més cada vegada a la gent de l'esglèsia i només quedar-se quatre dones majors que són a les que els ha tocat??

Jo preferiria que hagúes tocat al Contrabando, la Música o altra associació de gent jove que hagués mogut els diners.

És una opinió.
Ésel gasoil de dur

Anònim ha dit...

En primer lloc donar l'enhorabona a tots els agraciats i en segon lloc contar-vos i demanar la vostra opinió, a propòsit del que li ha passat a un veí del poble. Aquest home, per cert "nonagenari",porta comprant la loteria de l'esglesia des de que es va fer aquest sorteig. Quan s'enterà que havía tocat, va anar al moblet on la guarda tot content, pero la seua sorpresa es que no era la d'aquest mes, sino la del mes anterior, doncs la persona que li la guarda totes les setmanes, aquesta vegada no havia aparegut. Extranyat li va tocar per telèfon convensut de que li diria que les seues paperetes se les havia guardat(obligació moral que tenen amb els seus abonats), pero ella, feta un gall li va dir que havia passat per sa casa, pero com que no estava les va tornar.
Nosaltres sempre tindrem el dubte amb aquesta persona. El cas es que no sabem massa bé que podem fer. M'agradaria conèixer la vostra opinió.
La veritat es que donava llàstima veure-li la cara a aquest home el diumenge i més él que sempre havia segut tan de l'esglesia.

Anònim ha dit...

Quiero felicitar desde aquí a todos los agraciados.
Me gustaría deciros que Dios os ha puesto a prueba, espero que deis el nivel. Vosotros que en principio seguis la doctrina de Jesucristo deberíais compartir con vuestros hermanos, dentro de lo posible, este premio.En un pais en crisis, en un pueblo con dificultades económicas deberiáis reuniros para contribuir ecómicamente en su desarrollo. Impulsando empresas, subvencionando ideas...etc. Contamos con vosotros.
Vuestra tarea es dificil, pero todos sabemos que teneis un gran corazon.

Carlos Humberto ha dit...

Hola bon dia, abans que res volem felicitar-vos per la vostra faena e informar a tota la gent posible de que ja existeix el nou blog amb la actualitat esportiva de la safor-valldigna, som una asociacio nascuda en Gandia que en nomes un any ja treballa amb tota espanya. Totes les noticies, tornejos, fotos y videos, croniques...

http://afglasafor.blogspot.com/

MOLTES GRACIES PER TOT.

Anònim ha dit...

Bon dia a tots:

M’agradaria comentar el cas de l’home major…sols una pregunteta.. On estan les paperetes de l’home?, es a dir, les a venudes a altres persones? No se que creure, sols que jo ho miraria tota amb “lupa”, els diners malvèn a la gent…espere que no siga el cas.

Un salut i enhorabona a tos els guanyadors, ara.. a desfruitar-ho..

Anònim ha dit...

Bona vesprada a tots/es:
Enhorabona als guanyadors, ja era hora que un pessiguet caiguera en Ador. Almenys així el paro existent ja es pot dissimular i no es tan greu.
Escric fent referència a un anònim comentant el cas d’un home que li a “faltat” el seu pessiguet, però pel que se no es l’únic, a altres persones del poble els ha passat el mateix.
Ací a Oliva va ocórrer un cas paregut, va tocar la loteria i el venedor no va guardar, o això va dir, el numeret a un comprador habitual, i per suposat aquest el va denunciar, gràcies a un testimoni que va confirmar que el venedor li guardava i cobrava setmanalment els nombres de loteria, va guanyar el cas i es fa fer justícia.
Espere que aquesta aportació i experiència us sigui útil.
Un salut per a tots/es.