31/10/11

PLE EXTRAORDINARI SOBRE LA SITUACIÓ ECONÒMICA DE L'AJUNTAMENT

Dimecres, 2 de novembre de 2011 a les 20.00 hores, i al saló de plens de l'Ajuntament, es celebrarà sessió extraordinària i urgent del Ple de l'Ajuntament amb el següent ordre de dia:

1- Ratificació de la urgència de la convocatòria.


2- Aprovació, si s'escau, de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.

3- Informe sobre la situació econòmica de l'Ajuntament.


Com ja haureu pensat, este és un dels plenaris més importants que es celebren al nostre Ajuntament des de que vivim en democràcia, per això demanem que acudiu tots per assabentar-vos de primera mà de com estan els comptes, ja que això ens afecta d'una manera directa a tots els veïns.

També sereu testics, en este plenari, del miracle de la multiplicació dels pans i dels peixos. Si recordeu bé, en el programa electoral del PP d'Ador ens deien que el deute de l'Ajuntament equivalia a 0,30 euros per habitant; si posem que a Ador som 1.500 habitants, segons el PP el deute pujava a la irrisòria quantitat de: 450 euros (i es van quedar tan amples). Bé, ara comprovarem si això és veritat.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

QUE DECEPCIÓN TANTO INFORME ECONÓMICO PARA DECIR LO QUE YA SABÍAMOS. ESPERO QUE ESTO NO LE HAYA COSTADO NADA AL PUEBLO, PORQUE SI EL EQUIPO DE GOBIERNO SE HA GASTADO UN EURO EN ESTO Y NO HAN PAGADO LOS LIBROS, EMPEZAMOS BIEN....YO NO LES VUELVO A VOTAR

Anònim ha dit...

No es de recibo que una regidora que proclama transparencia, estiga cobran durant quatre anys dos subvencions per als llibres del fills, hi ha algo més?.......

Anònim ha dit...

Estos de gent d´ador crec que la opció que han adoptat es la de invernar, hou dic perque anem cap arrere, menys serveis, menys ajudes, i menospreciant a tots els que no som assablearis o senderistes com ells

Anònim ha dit...

Molta insistencia en els gastos, però i els ingresos?, si tan sols es deuen 8oo.ooo€, i el patrimoni?, sols cap demanar que la gestió no li la deixen a la regidora portaveu perquè la seua gestió de assesora en Gandia no es molt ejemplar

Anònim ha dit...

Pensava que donarien mes canya als del PP,pense que el deute tampoc és per alarmar-se a comparació d'altres pobles,incluint Gandia,les paraules de Juanvi em van deixar pensatiu.
Espere que feu una quarta part del que hi ha fet,i deixeu la mitat de deute.

Anònim ha dit...

Creo que es de poca vergüenza no decir el precio de la auditoría a la gente del pueblo ya que predicais la transparencia,perfectamente la hubieran podido hacer gente del ayuntamiento con menor coste tal como dijo Juanvi,me pregunto si queríais encontrar percebes.

Anònim ha dit...

En el pleno se escucho mucho decir la palabra deuda y poco la palabra pendiente de cobro o en tramite de cobro,creo que seria conveniente para poder cobrar los 240.000 Euros que debe la gente de contribución,basura,impuesto de vehículos y mas,que se nombraran las personas que deben,solo para ver si por vergüenza sueltan el dinero que es del pueblo.

Anònim ha dit...

Tots els comentaris de darrera de mi son del mateix IP. el que vol dir que s´han escrit desde el mateix ordinador, que poca feina que tens, la rabia el menja donc no el queda aguantar.

Anònim ha dit...

Estic fart d'un altra vegada escoltar lo dels llibres. No t'has assabentat de que Conselleria dona un bo llibre de 1o5 euros. No en tens prou?, pues reutilitzeu els llibres d' altres anys.Tan de donar diners més d'un se'ls haura gastat en un bon sopar.La conselleria ja fa una aportació important, no cal cobrar més; NINGÚ, he dit ningú, ho tens clar?, seria com pagar dos vegades un rebut .
I referent a l'auditoria si durant tans anys se'ls ha negat documentació ,participar en els comptes, ara no els ha quedat més remei que fer l'auditoria. I avans no ho podien fer els altres?. Tinc clara una cosa que quan algú no deixa vore algo és perque està amagant coses.carpes de moros, sopars i dinars en restaurants, imprempta( de segur eixes targetes tan boniques de Nadal i calendaris on el rei destronat participava de festes...) En ma casa si no es pot menjar marisc fresc, pues ens fem pa i oli sal; tant de bufar i tot per a pagar! I això es gent que no cobra i no pot pagar hipoteca. Per supost que l'auditoria no serà gratis, però l'única manera de conéixer la veritat. I un altra cosa, de patrimoni, muntanyes desgraciades per sempre, està preciós, i ja no té remei, eixe és el patrimoni, i les obres faraòniques que costen de mantindre i Ador no se ho pot permetre.

Anònim ha dit...

Por que no se contesto a la pregunta de lo que costo la auditoria?Espero que a la proxima se diga porque,la auditoria y lo de Tere Reig son las inquietudes que se comentan por el pueblo.

Anònim ha dit...

El xico que dice esto de la IP esta mas avispado que ese que no sabia si estaba solo o era el unico que quedaba,deberias ser igual de rapido para todo,no crees.

Anònim ha dit...

es pregunta la gent ,que a costat l´auditoria,¿i la que li va fer ell al tio pepe de la carretera?,que no la va poder fer publica, en el seu dia al no trobar res,perquè ademes de no cobrar, la despesa de menjars i viatges a conselleria,se la pagava el tio pepe de la seva butxaca o enviava a paco l'agutzil,juanvi si que va posar un preu l'anar a valència i podent anar paco,sempre anava ell i setmanes de tots els dies(fera falta o no ),aviat deixa de treballar en abonos jesus mascarell.
el que vullga recordar,que recorde.

Anònim ha dit...

Jo recorde que quan va entrar d'alcalde es va assignar un sou, quan sols cobraven els alcaldes de Gandia, Oliva i Tavernes, perque deia que un poble com Ador es mereixia dedicació exclusiva. En enxufar-se per València la dedicació exclusiva es va acabar. I també recorde de que cada día que anava a València cobrava per viatges i dietes, no recorde la quantitat exacta. Per tant fera falta o no ho ferà a València , a final de més la butxaca ben plena, quant més dietes més jornal i alli fent contactes, besant culs a uns i a altres. Després Ador va anar a menys i ja no es mereixia eixa exclusiva dedicació. Ningú ho recorda?

Anònim ha dit...

este senyor deu deixar este ajuntament cuant antes u mos vendra a tots

Anònim ha dit...

EL DIA 19-11-2007 SE PUBLICA UN ESCRIT DICIENDO QUE EL PREU DE LA GUARDERIA ERA EXCESIVO O MES CLAR QUE RESULTABAN ABUSIVOS . AHORA RESULTA QUE LA ESCOLETA ESTA EN NUMEROS ROJOS .¿como quedamos COBRAMOS O NO COBREM?

Anònim ha dit...

Doncs, amb els avis el xiquets, com avans. Si no eixen el gastos i no volen pagar el que toque , que tanquen. No és ensenyament obligatori. Per a que algunes mares vagen a fer- se el café tranquil.les no hi ha que endeutar les arques municipals, si altres treballen no posaran pegues en pagar o buscaran als iaios.

Anònim ha dit...

Pregunta que ha costat l'auditoria.
Els juis que ha perdut el ex que han costat?.Els hem pagat les persones que paguem els impostos. A les persones que els ha clavat en els juis. Quants diners han perdut?

Anònim ha dit...

perquè no paga ell els juis que ha perdut.si era tan valent per a clavar-se en ells ,que es faça responsable.dinerets en deu tindre.