16/7/09

PER AL PROPER PLE ORDINARI

Pròximament es celebrarà Ple Ordinari en l'Ajuntament d'Ador. Si teniu alguna pregunta que fer o alguna proposta, feu-nos-les arribar per que nosaltres les portem al ple. Amb este govern, és l'única possibilitat que teniu d'assabentar-vos del que vos interessa.
gentdador@hotmail.com

9/7/09

L'ALCALDE MATXACA EL BAR MATXACA

De tots és sabut que l’Alcalde d’Ador afavorix sempre a tots aquells que li demostren fidelitat i vasallatge, mentre que castiga i són perseguits aquells que insinuen el contrari, usant i abusant de la seua autoritat.
El divendres 19 de juny el Policia Local nocturn rep una telefonada ordenant-li que es presente al bar Matxaca i que tanquen a l’hora corresponent, a la una i mitja de la nit. El mateix dia, l’Alcalde signa una notificació recordant al propietari les seues obligacions. La mateixa notificació l’envia al quarter de la Guàrdia Civil de Villalonga (de broma res de res, amb contundència).
La cosa no para i el dissabte dia 4 de juliol col.loca al mateix Policia Local a la porta del bar demanant el D,N,I. a tota persona que entrava i eixia.
Fins ací podríem pensar que la primera autoritat d’Ador es preocupa i vetla pel descans nocturn dels veïns, però no , d’això res, ja que altres locals del poble, al mateix temps i més tard, utilitzen el carrer sense escrúpol de cap classe i en cap moment són avisats ni perseguits.
¿Per què aquest local està perseguit? ¿Acàs no complix les normes? Tot al contrari, possiblement serà l’únic local d’Ador que les complix totes, i a més, amb les portes tancades. Sí que podem dir ben fort que el Centre Social, local que depén del Sr. Alcalde, NO complix cap norma de ninguna classe. ¿Per què no s’envia a ell mateix la notificació i tanca el local? Clar, ell pot fer el que vullga, a l’altre com que és de l’altra meitat “llenya”.
¿Què pretén l’Alcalde d’Ador amb esta forma indiscriminada d’actuar? Possiblement demostrar la clara contundència amb la que castiga a l’altra meitat del poble que no el vota. Demostrar mitjançant l’amenaça la seua autoritat. Avisar que ningú se n’ixca de la seua fila. Finalment, qui no està amb ell no hi és, i per tant serà despreciat.
Hi ha molta gent a Ador, més de la que ell es pensa, que ja està farta de les amenaces; que, amb respecte, es pot parlar i opinar de tot, de política també; que la llibertat d’opinió s’impose a la por; i que el poder municipal no s’utilitze per beneficiar a uns i perjudicar a altres.