16/7/09

PER AL PROPER PLE ORDINARI

Pròximament es celebrarà Ple Ordinari en l'Ajuntament d'Ador. Si teniu alguna pregunta que fer o alguna proposta, feu-nos-les arribar per que nosaltres les portem al ple. Amb este govern, és l'única possibilitat que teniu d'assabentar-vos del que vos interessa.
gentdador@hotmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo li pregunte: On ànem a parar amb la contribució? Vol arruinar-nos? Voste troba normal pagar quasi 1.000 € de contribució d'una casa en un poble?
I, permitiu-me una altra pregunta amb una observació: al poble del costat Palma, estan tots els aturats treballant per al poble i estan pintant senyals de tràfic, mobiliari urbà, reixes... en fi, mantenint-ho tot el més nou i net posible, perquè a Ador no es fa açó? Perquè no hi ha ni un sol gual pintat, ni cantons de groc per a que no puguen aparcar? Perquè els tragaigues estan tots bruts i plens de "merda", que si ve un aigua freda vorem que passa?
I, un altra pregunta... trobe que no acabaré mai..., perquè els gossos d'aquest poble caguen on es dona la gana? Només hi ha que caminar un poc pel poble i te'n trobes per tots els costats.
GRACIES.