18/10/10

UNA QUEIXA

Fa aproximadament un mes,estavem en el poliesportiu i una olor fortissima de “ MERDA “ ens obligà a deixar el joc i allunyar-nos d’allí. Tots ens preguntavem: ¿ què será aixó ? i alguna persona va explicar que segurament estarien buidant una fossa séptica . Pel lloc on estavem , l’enorme fetor i la comprovació que l’olor minvava segons ens distanciavem d’allí, concluirem que l’hepicentre estava en la residència .
¿ què passa ? ¿ no arriba allí la xarxa del clavegueram ?.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

QUE SORT TE EL FILL DE SA MAJESTAT, VE DE CAP DE SETMANA I A TREBALLAR. AQUESTS SON LES VENTATGES DE SER QUI SON. I ELLS ES RIU " ANDE YO CALIENTE RIASE LA GENT"

Anònim ha dit...

Jo crec que no te sort el xaval, a mi en dona pena, tota la vida depenent de son pare. Que pena que un xaval de la seua edat si no fora per sa magestat, no serveix per si soles,en dona llastima.

Anònim ha dit...

Què passa amb el municipal a les hores d'entrada i eixida dels xiquets a l'escola? Ja no el vegem. Encara continua treballant ací,no? Pensava que amb això de la crisi...

Anònim ha dit...

LO DEL MUNICIPAL A LES HORES DE ENTRADA I EIXIDA DE L'ESCOLA ES VERITAT.

LA MAJORIA DE LES VEGADES NO ESTAN.

ELS CAMIONS DE LA CANTERA PASEN COM SI RES, AMB EL PERILL QUE SUPOSA.

HI HA VARIOS HORARIS DE EIXIDA, JA QUE A MIGDIA HI HA XIQUETS A LES 12 I A LA 1, PERO HABITUALMENT NO HI HA CAP MUNICIPAL.

L'ALTRA PREGUNTA ES PERQUE NO HI HA UN "PASO CEBRA" BEN PINTAT I CLARAMENT INDICAT ALS CANTONS DE PAS HABITUAL DE LA GENT CAP A L'ESCOLA?

TAMPOC HI HA SENYALS QUE INDIQUEN PRECAUCIÓ (MAXIM 20 KM/HORA) ALS COTXES QUE ARRIVEN A LA ZONA DE PAS DE XIQUETS I MAJORS??

A QUE ESPERA L'ALCALDE..? A QUE PASE CUANSEVOL DESGRACIA..??

COMENTARO AL PROXIM PLÉ NO FARA RES, COM SEMPRE, PERO PODRIA FER GENT D'ADOR UNA PROPOSTA..?

GRACIES

Anònim ha dit...

Encara no entenc xq van cambiar l'empresa de gestio de la piscina... Abans tot funcionaba de maravilla i ara es tot un desastre. Teniem millors monitors i millor tracte amb els clients. Xq ha sigut aquest cambit?