14/4/12

A QUIEN CORRESPONDA


Sembla que els Ajuntaments d’Ador i Palma s’han posat d’acord per a demanar els mateixos diners a la gent que va a gaudir de les seues instal·lacions esportives i han posat una mateixa quota per als que venen dels pobles veïns. D’aquesta forma, si un xiquet d’Ador vol jugar a padel en Ador, li costara el lloguer de la pista 1 euro i si vol jugar a Palma li costara 2 euros; el mateix passarà si es al contrari. Però aquesta forma de gestionar-lo te un problema que, baix el meu punt de vista, es molt greu  i es que tot allò que havien aconseguit a l’unir les escoles ( els xiquets  ja podien jugar indistintament en qualsevol poble sense que ningú els diguera res i ho feien amb total naturalitat), ara tornarem a temps passats, es a dir, els d’Ador jugaran a Ador perque es més barat i es de Palma ho faran a Palma i al final els xiquets d’Ador només jugaran amb els d’Ador i els de Palma amb els de Palma.
Jo crec que els xiquest menors d’edat d’aquestes dues poblacions, que estan tan a prop, deurien de poder gaudir  de les instal·lacions d’ambos pobles com els propis veïns. Es podrien fer uns carnets que els permitiren poder anar a un poble o a una altre com fins ara ho havien fet. I es més jo també ho ampliaria a la piscina durant l ‘estiu ja que per no pagar a l’altre poble es queden sense jugar amb els seus amics del poble del costat(que en realitat es com si fora un únic poble).
Deixem les instal·lacions esportives, al menys per al joves i menuts, gratuïtes o quasi gratuïtes i que les puguen gaudir tota la població d’Ador i Palma. Que sempre serà més el que pugam guanyar per tindre una bona relació de veïns que les Diners que Puga traure l’Ajuntament que serà MISERIA Y COMPANYIA.
Una veïna del poble.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

l'idea de la persona d'aquest comentari, hem pareix be, pero sols voldría fer-li una pregunta. Per que als xiquets de Palma sols? que els xiquets d'Ador no van també a l'institut de Villalonga i es reuneixen amb els xiquets de molts altres pobles? a aquestos xiquets també es deuríem deixar jugar gratis o quasi gratis?.
Pel que fa als preus els xiquets paguen menys que els adults fent el mateix desgat de les instal-lacions uns que altres, aleshores perqué per als adults no es grautit o quasi gratuit?, tots sabem la resposta, i es que les instal-lacions no es mantenen soles, tenen un cost, i l'ajuntament per desgraia no pot soportar-lo.

Anònim ha dit...

PUEBLO SIN LEY.