26/3/08

DE TOT, UN POC

Vaja, per fi pareix que comencen les obres de la piscina. Més val tard que mai, perquè de començar a gaudir d'ella a finals de gener, com va dir l'alcalde en el publireportatge que li va fer Las Provincias, res de res. No sabem quan de temps tardaran en finalitzar les obres, però com que anem cara a l'estiu, estigueu ben segurs que fins que passe aquest no tastarem l'aigua calenteta, per a què, si a l'estiu la volem ben fresqueta. Tot açò està maquiavèlicament calculat, el temps passa i les coses es fan d'aquella manera. Ara que si volem aprofitar bé la coberta de la piscina, d'estiu la podríem utilitzar com a sauna.

Una altra cosa. Com que hem observat que les coses que denunciem al blog s'arreglen prompte (recordeu-vos-en de la font del parc d'allà baix, o dels clots del camí del Collao que ja estan arreglats), i això que diuen que no ens visiten, doncs aprofitem l'infraestructura per denunciar un clot que s'ha fet en el camí de Navesa, en front del bancal de valències de Pepito. Observeu la senyalització del perill, per a plorar, sobretot si cau algú dins. Esperem i desitgem que s'arregle el més aviat possible.

També denunciem la desídia de l'Ajuntament a l'hora de mantindre net el terme. Les rodes que observeu en la fotografia fa més de cinc anys que estan ahí, i ells ho saben. Creguem que ja està bé. Per favor que les lleven d'allí. Estan al costat del motor del Racó Notari. I parlant d'eixa partida, este color es el que portava l'aigua l'altre dia. De segur que no era nascuda de la font. Què fa l'Ajuntament per solucionar el problema?




Com que la pedra que va caure en mig de la pista de tenis del nou poliesportiu encara no l'han llevada (per què?) vos proposem un concurs: "Quin nom li posaries al nou poliesportiu?". Des d'ací proposem: Poliesportiu LA PENYA DE LA GÜELA.

6 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Gent d'Ador ha dit...

Vaja, pareix que algú ens ha colat un virus. Qui serà?

Beniarres al dia ha dit...

Em sembla un blog força interessant. Si m'ho permeteu vaig a posar-vos com a blog amic.

Jo en tinc un semblant i també el PP em diu de tot. Ja veus quines coincidències

Anònim ha dit...

Algú es va donar compte a les passades eleccions d´una cosa rara? vots per correu en unes eleccions generals: 0, en les municipals, vots per correu:40!!! que extrany no? qui ho pot explicar?

Anònim ha dit...

Hola Gent d'Ador.

Sabeu si l'ajuntament porta idea de senyalar els senders de recorregut local que tenim al poble? Hi ha sendes que ja estan perdent-se.

Gràcies

Gent d'Ador ha dit...

Sigues ben vingut amic de Beniarrés. Nosaltres també t'enllaçem