9/3/08

LA SALUT I LA QUALITAT DE VIDA AL POBLE ALTERADES

Aquesta notícia va aparéixer fa unes setmanes a la premsa i em va semblar interessant i curiós que hi haja alcaldes que a més de preocupar-se per la construcció es preocupen un poc per la qualitat de vida dels seus veïns .
Ací al nostre poble, els veïns del Raval, de les Cases Noves i els del Collao sobre tot, estan patint diàriament i sense descans (inclòs el Nou d’Octubre i el dia de tots Sants) les obres de les urbanitzacions que estan en marxa al voltant del poble. Hui són ells i demà serem uns altres els que patirem en silenci i amb impotència els sorolls ,tràfic, el repiqueteig constant i ensordidor dels martells de les màquines menja muntanyes, etc, provocat per l´interès d’uns pocs.
Crec que deuríem de demanar a l’ajuntament que mire un poc més per la salut i la qualitat de vida dels seus veïns i no es preocupe tant pels interessos econòmics dels demés.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si els camions passaren per davant de ca l'alcalde voriem. I esperem que no passe cap desgràcia personal.

Anònim ha dit...

Està vist que l'interés del poble i dels que el governen és destruir la nostra muntanya i el nostre terme i omplir-lo d'asfalt, formigó i indústries que no vol cap poble.Tot amb el beneplacid de la gent, que suporta el soroll,la pols i allò que és més perillós, el tràfic intens de camions de gran tonatge, sense fer res, (al menys que jo sapiga).
I jo em pregunte,quin intrés ocult hi ha per a que l'ajuntament ens prometa que tindrem obres per als pròxims 15-20 anys?

Anònim ha dit...

Hui mateix, dia de Sant Josep, en la finca que estan fent en front de les escoles estan treballant els obrers fent un soroll de por.