19/7/08

COMUNICACIÓ

Amb aquest escrit volem comunicar a tot el poble, que Valentin ha dimitit com a regidor de Gent d'Ador per motius personals.
La resta del grup continuem treballant amb la mateixa capacitat i il.lusió que el primer dia. Afortunadament tenim banqueta, i la persona que entrarà per compte d'ell estem segurs que ho farà molt bé.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sé que no ho publicareu però ahí va:
Per a ser regidor en un ajuntament com aquest cal ser un "mala cabra" o tenir un cotna de pam i mig per poder tirar-te a l'esquena els insults, la malla llet que alguns tenen, els menyspreïs, la manca de democràcia, la prepotència en el tracte i tantes i tantes coses més.
Valentín, com qualsevol persona amb dos dits de coneixement i de seny no està acostumat a treballar, i menys a tractar amb persones d'aqueix calibre, perquè el que se suposa el digne treball d'un regidor de la oposició es transforma en un malviure i en un entrebanc continu a la tasca que t’han encomanat, en males cares quan et veuen aparèixer, per la casa de tots?.
Perquè clar, és de l’oposició i per tant és dolent tot allò que fa. Segur que la consigna era: “A aquest ni aigua”.
No és mes dolent que s’hi desaprofite la teva dedicació, les teves idees i iniciatives?
Gràcies per tot l’interès que has demostrat durant el temps que has perdut en intentar que a l'ajuntament d’Ador s'hi feren les coses d'un altra manera i perquè se segur que tu si que has treballat per tot el poble, sense distinció de sigles, edat, color, raça o religió.

Anònim ha dit...

Vaig decidir un dia no tronar a opinar en aquest Blog perquè seguisc pensant que hi ha falta de valentia en publicar certes opinions. Malgrat tot en aquesta ocasió vaig a trencar el meu compromís perquè em sap greu que Valentín haja decidit dimitir com a regidor.
No sé les raons que hauran motivat la seva renúncia però estic quasi segur què, a més de raons familiars s’han barrejat altres relacionats amb la seva tasca com a regidor.
I ho dic perquè només cal haver llegit els comentaris que han anat apareixent al Blog. I és què ha de ser dur per a una persona democràtica i dialogant com ell, enfrontar-se contínuament amb la incomprensió, la mala educació, i el menyspreu per part de l’alcalde i companys regidors del PP.
I és que han perdut l’esperit de servei, si és que l’han tingut alguna vegada, cap a les persones, tinguen les idees que tinguen, però que no tenen el poder atorgat per les urnes, o el que també és greu; perquè no són votants del partit.
Senyors alcalde i regidors, siguen del partit que siguen, sou vosaltres qui esteu al servei del ciutadà. Heu segut elegits per facilitar-nos les gestions, per solucionar-nos els problemes, i no a l’inrevés. O és que no paguem tots el nostres impostos?
Sembla que el guanyar unes eleccions us dóna patent de cors per poder agredir tot aquell que no està en la vostra sintonia; i supose que més d’un s’haurà alegrat per la decisió presa per Valentín, però amb açò perdem tots perquè perd la pluralitat democràtica.
De tota manera no és aquest un cas excepcional perquè també alguns regidors del PP han anat dimitint en altres legislatures i no ha segut precisament per massa feina, sinó també, pel que he sentit, per falta de democràcia interna.
Gràcies pel temps i l’empeny dedicat en que es millorés la gestió i en que les coses que s’hi decideixen a l’ajuntament s’hi fessin transparents i democràticament; cosa altament complicada a l’ajuntament d’Ador.

Anònim ha dit...

primer que res voldria donar les gràcies a Valentín, perque com a persona jove soc i contraria a les barbaritats que esta fent el etern gobern del pp, m'ha tornat l'ilusió a l'hora d'exercir el meu dret al vot.
Amb aquesta dimisió queda patent el que ocorre en aquest poble i es que si no eres del pp estas perdut perque tintentarán doblegar tot el que puguen.
Amb tot aço tinc tendencia a pensar que cuan una porta es tanca un altra s'obri i que ara escomença una nova etapa per a GENT D'ADOR, i per aixó vullc donar-los tot el suport del mon, perque crec en ells i amb la seua tasca.
Per finalitzar voldria reiterar la meua gratitud a Valentí. GRACIES PER TOT EL TEU ESFORÇ, GRACIES PER HABER-HO INTENTAT. I per a molts de nosaltres tu series el alcalde de la conciliació, el alcalde de tots els adorencs. GRACIES.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb els anteriors comentaris, encara que voldria dir que m'he quedat decespcionada perquè confiava amb Valentin, pense que era una de les millors opcions per a canviar de govern en aquesta localitat. Amb ell veia una oportunitat, ara vec un futur sense opció al canvi...