30/6/09

PISCINA MUNICIPAL

Un any més ha arribat l'estiu i a tots ens apeteix prende un bany a la picina municipal del poble, i com ja es tradició vore les injusticies que any rere any es donen en aquest poble. I es que la injusticia que es dona en la picina no es alta que como desde fa uns anys les dones de la neteja tinguen també la tasca de vendre les entrades.
En temps de crisi i tant que se li fa la boca gran al senyor alcalde de que es preocupa pel poble y per els seus veïns perque no dona feina a una persona del poble qeu estiguen en atur per a que s'encarregue de la piscina? d'aquesta manera les dones de la neteja no estaríen tan cansades i donaríen feina a una persona que ho necesita.
Un altra de les injusticies no es altra que l'horaria que disfrutem per la vesprada que no es altre que de 5 a 8, bé lo de les 8 no es correcte ja que desde les 7. 45 ja van donant la murga per a que nem eixint de la picina que tenen que tancar. Segurament les dones de la neteja sopen promte i tenen que fer el sopar. I tot açó hem du a preguntarme lo següent : no sería millor tancar a les 8.30 com haviem fet fins ara i així que la gent gran puga també disfrutar d'aquestes instalacions? i açó te que ocorrer també amb la picina coberta, perque si es així no se si compensa als veïns tindre unes instalacions d'aquestes característiques per a no poder- les disfrutar?.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Orengos, orengues... prepareu-se que ve la CONTRIBUCIÓ, AAAAHHH!!!!
Gent d'Ador podria convocar un concurs per a vore qui té la contribució més alta del poble. El premí el penseu vosaltres.