14/7/10

NO PUGUÉREM VORE LA FINAL DEL MUNDIAL

Una vegada més s'ha demostrat la falta de previsió del sr. alcalde. Anunciaren pels altaveus que ficarien una pantalla gegant al frontó per retransmetre la final del mundial de futbol, i ens enduguérem una sorpresa molt desagradable quan aplegàrem amb molta il·lusió, perquè no podien sintonitzar la senyal de televisió, o no funcionava el projector o el que fóra. Costava molt haver-ho provat abans? Ja ens quedàrem en les ganes de vore en companyia de tot el poble les semifinals. Si Espanya no les haguera superades ja no haguérem tingut oportunitat de poder-nos ajuntar; a més a més, haguera servit de prova per que açò no haguera passat.
Una altra cosa que ens va cridar l'atenció va ser que no hi havien taules, ni samorra ni vi a càrrec de l'Ajuntament. Tan malament estem, tants pocs diners té l'Ajuntament que no pot comprar quatre botelles de vi, un pot d'olives i una bossa de cacaues?
Una vegada més el sr. alcalde ens ha tornat a decepcionar i a desil·lusionar. Ja no li queda capacitat d'acció, i menys de reacció.

CASTELLANO

Una vez más se ha demostrado la falta de previsión del sr. alcalde. Anunciaron por los altavoces que pondrían una pantalla gigante en el frontón para retransmitir la final del mundial de fútbol, y nos llevamos una sorpresa muy desagradable cuando llegamos con mucha ilusión, porque no podían sintonizar la señal de televisión, o no funcionaba el proyector o lo que fuera. Costaba mucho haberlo probado antes? Ya nos quedamos con las ganas de ver en compañía de todo el pueblo las semifinales. Si España no las hubiera superado, ya no hubiéramos tenido oportunidad de podernos juntar; además, hubiera servido de prueba para que esto no hubiera pasado.
Otra cosa que nos llamó la atención fue que no había mesas, ni aceitunas ni vino a cargo del Ayuntamiento. Tan mal estamos, tan poco dinero tiene el Ayuntamiento que no puede comprar cuatro botellas de vino, un bote de aceitunas y una bolsa de cacahuetes?
Una vez más el sr. alcalde nos ha vuelto a decepcionar y a desilusionar. Ya no le queda capacidad de acción, y menos de reacción.