27/8/10

VOLEM QUE BAIXEN L'IBI

Al diari Las Provincias hui ha eixit publicat un article on es reflexa la crítica de Gent d'Ador al tipus de gravamen de l'IBI que paguem. Fixeu-vos en la demagògia del sr. alcalde, que diu que eixos diners els necessita per a pagar els llibres dels xiquets. I els interessos de les pòlisses que té demanades per pagar la seua mala planificació i administració, d'això no diu res?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La Conselleria d'Educació fa un abonament monetari, mitjançant el "bo llibre", a cada xiquet de primària, que quasi cobreix la factura dels llibres de text. Fins i tot es poden reciclar molts dels llibres de text perquè no poden canviar-se abans de 4 anys, si no és justificant la necessitat el consell escolar.
Molts dels pares utilitzen també una part del "Bo llibre" per comprar material escolar.
Però la qüestió és. Els han de reultar gratis totalment als pares els llibres que necessiten els seus fills per estudiar? - entenent per gràtis el que no paguen directament la factura, però no s'enganyem, els diners del "bo llibre" els paguem indirectament amb els impostos.
Personalment opine que no, perquè al qui poc li costa, poc li dol. Els pares, i també els xiquets han de tindre cura dels llibres i de tot el material escolar perquè malauradament no són gratis, i opine que destinar els diners a la formació dels nostres xiquets i xiquetes és la millor manera d'emprar els nostres impostos. Per això la importància que s'aprofiten bé.
Per tant, si existeix el "bo llibre" de la Conselleria, com es justifica que l'alcalde destine més diners per a la compara de vots, ui¡ perdó, per a la compra de llibres?

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé aquest comentari. Jo pense igual que tu.