29/7/10

PLE ORDINARI EL 30-07-2010

Pel que es veu, la crisi al sr. alcalde no li afecta, els seus ingressos estan ben assegurats després de vint-i-tres anys al front de l'alcaldia, i que els demés regidors hagen de perdre unes hores de la seua feina per acudir al ple a ell això no l'importa, al contrari, si són de l'oposició, se n'alegra i tot. Diguem açò perquè, com ja sabeu, la setmana passada hi hagué un ple extraordinari on es tractaren moltes coses rellevants. Eixe plenari, amb tota la mala fe i la mala intenció del món, es posà la setmana passada per fastidiar en lo possible als regidors i fer-los perdre un matí de feina, quan, en lo mal que està el país, deguem treballar tots el més possible per intentar millorar la situació. A més a més, convocar un plenari li suposa a l'ajuntament una serie de despeses, unes despeses que paguem entre tots; si les pagara el sr. alcalde de la seua butxaca seria una altra cosa. Aleshores, no s'hagueren pogut tractar tots els assumptes de la setmana passada en este plenari ordinari, plenari que el sr. alcalde, i nosaltres, ja sabíem que es convocaria esta setmana? I si no, fixeu-vos en l'ordre del dia:

1-Lectura i aprovació de l'acta del plenari anterior.
2-Festes locals 2011
3-Decrets d'alcaldia
4-Precs i preguntes.


No cregueu que és una burla descarada del sr. alcalde, no sols a l'oposició, si no a tot el poble?

El ple serà a les 11,30 del matí, hora perfecta per anar a la platja. Aleshores, i sense que servisca de precedent, aneu-vos-en a la platja, i preneu el sol, de segur que aprofitareu més el temps que anant a l'Ajuntament.

EN CASTELLANO

Por lo que se ve, la crisis en el sr. alcalde no le afecta, sus ingresos están bien asegurados después de veintitrés años al frente de la alcaldía, y que los demás concejales deban perder unas horas de su trabajo para acudir al pleno a él no le importa, al contrario, si son de la oposición, hasta se alegra. Decimos esto porque, como ya sabéis, la semana pasada hubo un pleno extraordinario donde se trataron muchos temas relevantes. Ese pleno, con toda la mala fe y la mala intención del mundo, se puso la semana pasada para fastidiar en lo posible a los concejales y hacerles perder una mañana de trabajo, cuando, con lo mal que está el país, deberíamos trabajar todo lo posible para intentar mejorar la situación. Además , convocar un pleno le supone al ayuntamiento una serie de gastos, unos gastos que pagamos entre todos; si los pagare el sr. alcalde de su bolsillo sería otra cosa. Entonces, no se hubieran podido tratar todos los asuntos de la semana pasada en este pleno ordinario, pleno que el sr. alcalde, y nosotros, ya sabíamos que se convocaría esta semana? Y si no, fijaos en el orden del día:

1-Lectura y aprobación del acta del pleno anterior.
2-Fiestas locales 2011
3-Decretos de alcaldía
4-Ruegos y preguntas.

No creéis que es una burla descarada del sr. alcalde, no solo a la oposición, sino a todo el pueblo?

El pleno será a las 11,30 de la mañana, hora perfecta para ir a la playa. Por tanto, y sin que sirva de precedente, marchaos a la playa, y tomad el sol, seguro que aprovecharéis más el tiempo que yendo al Ayuntamiento.

25/7/10

RESUM PLE EXTRAORDINARI I URGENT DEL DIA 21 DE JULIOL DE 2010

Oberta la sessió pel Sr. Alcalde, el portaveu de Gent d’Ador demana la paraula per excusar la falta d’assistència d’un regidor del seu grup degut a l’hora de la convocatòria d’aquest Plenari, 11,30 h. de matí, i demana que el pròxim siga convocat fora de l’horari laboral. Aquesta petició li l’hem feta 22 vegades i fins ara ni cas.
Per sorpresa el Sr. Alcalde ens convoca un Plenari Extraordinari i Urgent amb l’excusa de que el Sr. Secretari té que deixar acabats els documents d’unes adjudicacions d’obres, que tot seguit veurem, abans d’anar-se’n de vacances.
El portaveu de Gent d’Ador li contesta que cap dels punts de l’ordre del dia és extraordinari i menys encara urgent, que a la setmana que ve ha de convocar el Plenari Ordinari, obligatori cada tres mesos, i que, en tot cas, podria haver consensuat adelantar-lo. Consensuar és una paraula que no sabem si sap que vol dir, el que si sabem és que no la utilitza mai.
A l’hora d’aprovar l’acta del Ple anterior, Joan Faus li recorda que no apareix enlloc referència alguna a l’espantà protagonitzada pel portaveu del P.P., espantà de la que avui s’ha arepentit.
Cobriment Piscina Municipal
Els dos punts següents fan referència a la certificació nº4 de la primera fase de l’obra de la piscina que puja a 2.044,51€ i a la liquidació final de l’obra per un import de 10.448,93€.
Segons la documentació que ens han donat, el muntant total del cobriment de la piscina municipal és el següent:
PRIMERA FASE
1ª, 2ª, 3ª, 4ª i final certificacions pagades…….338.016,72 €.
SEGONA FASE
Producció de calor i climatització……………143.402,37 €
481.418,64 €
IVA 18% 86.655 €
TOTAL………………………………..….568.073,64 €


Tots aquestos números són els que apareixen en la documentació, falten els jornals i materials utilitzats en les diverses ocasions que han treballat els empleats municipals. Si sabérem el muntant, segurament seria important ja que han actuat moltes vegades, fins i tot han xapat dues vegades la piscina.
Tot plegat i passat a pessetes podem afirmar que la broma de cobrir la piscina municipal sobrepassa els 100 milions.

Liquidació Pressupost Ajuntament 2.009.

El resultat pressupostari de l’exercici acaba amb un saldo negatiu de 343.584,72 €.
L’Ajuntament d’Ador en quant a drets pendents de cobrament o siga diners que té que cobrar, que li deuen, ascendix a 1.946.203,93 €.
Les obligacions pendents de pagament, diners que deu l’Ajuntament 1.529.988,77 €.
Si cobrem tot el capital pendent i paguem el que devem, ens salvem, però ¿quan?, any rere any va arrastrant-se i augmentant. Pagar hi ha que pagar i si no cobrem hi haurà que demanar préstecs, a banda dels que ja tenim, que en tenim per pagar durant quinze anys.
És molt complicat sobretot per la gran quantitat de números i xifres amb denominacions tècniques difícils d’entendre; també en les formes de redactar els informes no aprecies la possible situació econòmica real de l’Ajuntament, et conten que és fa així i encara que els saldos són negatius donen entendre que la situació no es tan greu. Al final penses que està clar que no hi ha res clar i que la poca claredat obeïx a unes formes que amaguen o almenys suavitzen la realitat. Prompte, molt prompte, sabrem exactament la realitat.


Urbanització Carrer de Sant Vicent


A la fi, després de firmar el dia 22 de novembre de 2.007 amb l’empresa constructora DELTA AGRÍCOLA S.A., la urbanització del Carrer Sant Vicent, passar dos anys i huit mesos amb l’obra parada i abandonada, el Sr. Alcalde s’ha molestat en començar a sol•lucionar el desastre.
En aquest Ple s’ha confiscat la garantia de 3.360,53 €, reclamant a l’empresa una indemnització de 11.198,44 €, que no cobrarem, ja que encara estan esperant que el constructor dóne senyals de vida.
Amb els diners pagats, la destrossa existent i els diners que queden, l’alcalde se les meravellinarà per aconseguir finalitzar l’obra. Els veïns de la zona i les persones afectades saben que el grup municipal de Gent d’Ador està fent el seguiment, i, com sempre, si sorgix algun canvi immediatament ho comunicarem.
Li demanàrem al Sr. Alcalde que s’espavile i que acabe este empastre el més aviat possible.

Nou Dipòsit d’Aigua

Aquest punt consistix en adjudicar el contracte d’execució de la construcció del dipòsit d’aigua potable al costat del que hi ha al carrer de Xamberí.
Aquesta obra és pot fer gràcies als diners donats pel segon Pla Zapatero, que, en teoria, són per emplear a les persones parades d’Ador, sí, però en la pràctica, servix per donar-la a una empresa forastera.
Ens queixàrem i per contestació rebérem la de costum, que Zapatero ho ha fet mal i que havia d’haver donat els diners directament a l’Ajuntament i donar mans lliures per gastar-los. ¡Clar que sí!, i així el Sr. Alcalde podria utilitzar-los per comprar voluntats, traduir-les a vots i assegurar-se la vara municipal quatre anys més. Tonteries les justes.

Centre Social

És tracta d’adjudicar la Primera Fase de la construcció (Plaça la Font).
Joan Faus considera desproporcionat que dels 306.835 €. pressupostats, 129.359,58 €. siguen utilitzats per pagar Gastos Generals, I.V.A. i sobretot Honoraris de Redacció del projecte.
Que el 42% del total del projecte s’utilitza per estos conceptes, suposa mala gestió i benefici personal dels tècnics.
Explicar que s’han presentat dotze empreses, una d’elles del Poble, al final li ho han adjudicat a CONSTRUCCIONES SALVADOR MICÓ S.L.U. Ens alegràrem en vore que per primera vegada hi apareix una empresa d’Ador i comentàrem la possibilitat futura d’afavorir la participació de constructores locals en la licitació d’obres municipals.
Nou Contracte Aigua Potable i Clavegueram.
Enguany s’acaba el contracte que l’Ajuntament d’Ador tenia amb l’empresa SEASA per gestionar l’aigua potable, ara s’ha fet un nou concurs i s’ha adjudicat a l’empresa TECVASA.
L’adjudicasió és per 25 anys (tota una vida), ha suposat un ingrés de 300.000 €. d’entrada, més 60.000 €. cada any, sembla que són molts diners, però si ho comparem amb altres municipis pensem que se’n podien haver tret mols més.
Per primera vegada en esta legislatura, un representant del grup municipal Gent d’Ador ha format part de la Mesa de contractació.

19/7/10

PLE EXTRAORDINARI (I LA SETMANA QUE VE, ORDINARI)

NOTIFICACIÓ
de sessió extraordinària i urgent del Ple de l'Ajuntament, a celebrar el dia 21 de juliol de 2010, a les 11,30 hores.
Complint el que ha resolt l'Alcaldia per Decret d'aquesta data, li notifique la convocatòria a l'expressada sessió que tindrà lloc al Saló de Sessions d'aquest Ajuntament, amb el següent

ORDRE DEL DIA

1.- Ratificació de l’urgència de la convocatòria.
2.- Aprovació, si s'escau de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.
3.- Certificació N. 4 1ª Fase Piscina.
4.- Liquidació 1ª Fase Piscina
5.- Liquidació Pressupost 2009
6.- Resolució contracte obres C/ Sant Vicent.
7.- Adjudicació provisional obres Depósit.
8.- Adjudicació provisional obres 1ª Fase Centre Social.
9.- Adjudicació provisional concessió de la gestió i explotació del servici públic d'abastiment d'aigua potable i clavegueram

Ador 19 de juliol de 2010.

17/7/10

NOU PLENARI

Vos recordem que pròximament es convocarà un nou ple ordinari. Com sabeu, és l'única ocasió que teniu d'assabentar-vos del que realment vos interessa. Aleshores, si teniu alguna pregunta que fer a l'equip de govern, feu-nos-la arribar el més aviat possible per a que nosaltres la puguem traslladar al ple. Envieu-nos-les a qualsevol de les nostres adreces de correu electrònic:

gentdador@hotmail.com gentdador@gmail.com

EN CASTELLANO:

Os recordamos que próximamente se convocará un nuevo pleno ordinario. Como sabéis es la única ocasión que tenéis de saber lo que realmente os interesa. Por tanto, si tenéis alguna pregunta que hacer al equipo de gobierno, hacédnosla llegar lo más pronto posible para que nosotros la podamos trasladar al pleno. Enviádnoslas a cualquiera de nuestras direcciones de correo electrónico:

gentdador@hotmail.com gentdador@gmail.com

14/7/10

NO PUGUÉREM VORE LA FINAL DEL MUNDIAL

Una vegada més s'ha demostrat la falta de previsió del sr. alcalde. Anunciaren pels altaveus que ficarien una pantalla gegant al frontó per retransmetre la final del mundial de futbol, i ens enduguérem una sorpresa molt desagradable quan aplegàrem amb molta il·lusió, perquè no podien sintonitzar la senyal de televisió, o no funcionava el projector o el que fóra. Costava molt haver-ho provat abans? Ja ens quedàrem en les ganes de vore en companyia de tot el poble les semifinals. Si Espanya no les haguera superades ja no haguérem tingut oportunitat de poder-nos ajuntar; a més a més, haguera servit de prova per que açò no haguera passat.
Una altra cosa que ens va cridar l'atenció va ser que no hi havien taules, ni samorra ni vi a càrrec de l'Ajuntament. Tan malament estem, tants pocs diners té l'Ajuntament que no pot comprar quatre botelles de vi, un pot d'olives i una bossa de cacaues?
Una vegada més el sr. alcalde ens ha tornat a decepcionar i a desil·lusionar. Ja no li queda capacitat d'acció, i menys de reacció.

CASTELLANO

Una vez más se ha demostrado la falta de previsión del sr. alcalde. Anunciaron por los altavoces que pondrían una pantalla gigante en el frontón para retransmitir la final del mundial de fútbol, y nos llevamos una sorpresa muy desagradable cuando llegamos con mucha ilusión, porque no podían sintonizar la señal de televisión, o no funcionaba el proyector o lo que fuera. Costaba mucho haberlo probado antes? Ya nos quedamos con las ganas de ver en compañía de todo el pueblo las semifinales. Si España no las hubiera superado, ya no hubiéramos tenido oportunidad de podernos juntar; además, hubiera servido de prueba para que esto no hubiera pasado.
Otra cosa que nos llamó la atención fue que no había mesas, ni aceitunas ni vino a cargo del Ayuntamiento. Tan mal estamos, tan poco dinero tiene el Ayuntamiento que no puede comprar cuatro botellas de vino, un bote de aceitunas y una bolsa de cacahuetes?
Una vez más el sr. alcalde nos ha vuelto a decepcionar y a desilusionar. Ya no le queda capacidad de acción, y menos de reacción.