8/4/11

ADOR CAMPIO DEL "PARO"

Malauradament el “Paro” s’ha instal•lat a Ador, el mes passat hem aconseguit el campionat anual del paro de tota la Safor.
Si en febrer de 2.011 hi havia 129 parats, el mes de març ha acabat amb 136. Aquesta informació la publica el LEVANTE el 5 d’abril. També explica que des del mes de març de 2.010 al març de 2.011, ha augmentat l’atur un 32%.
Aquestes dades esborronadores sembla preocupar molt poc al Sr. Alcalde perquè el passat Plenari (31-gener-2.011), el grup municipal Gent d’Ador li va demanar entrar en el programa de Treball Protegit de la Safor (PACTSAFOR) per donar faena a parats del poble. Encara estem esperant la resposta. El Sr. Alcalde no vol saber res de la Mancomunitat de Municipis de la Safor on estan tots els pobles, no vol que el vigile ningú, però les conseqüències les paguem tots.
A més a més, quan es va presentar el Pla Zapatero, ja denunciàrem que els projectes elegits per invertir eixos diners no anaven a donar jornals als aturats del poble, sinó a empreses forasteres, com així va ocórrer. El Sr. Alcalde està més preocupat en mantenir-se en el poder que en treballar pels seus ciutadans.

Acabar amb el paro és impossible, però és possible lluitar i buscar totes les iniciatives existents amb la sana intenció de reduir-lo al màxim.