1/4/11

L'ALCALDE ESTÀ GENERÓS

El passat Plenari a la pregunta formulada pel grup municipal Gent d’Ador respecte a la compra de terrenys per la construcció de la nova escola pública, el Sr. Alcalde respongué que estava negociant.
Davant esta resposta i sabedors de la forma d’actuar, contractàrem un "detective privat" que ha fet la seua faena i que fa pocs dies ens ha passat el primer informe:
El Sr. Alcalde continua negociant i ha oferit 2 milions de pesetes per fanecada.
Recordem que l’última oferta era d’un milió vuit-centes mil pessetes la fanecada.
El cobrament de 360.000 € del cànon de la concessió de l’aigua potable per 25 anys l’ha capitalitzat i no seria d’extranyar que continuara pujant, puix estem en campanya electoral i necessita urgentment donar una sorpresa que li ajude a guanyar les eleccions.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Detective? ¿La paraula correcta no seria "detectiu"? Encara recordem quan vau dir a un escrit d'un lector allò de "després de fer les pertinents correccions ortogràfiques"...

Anònim ha dit...

Ja que sembla que té diners, faria bé en pagar els deutes que encara té amb la família a la que li va expropiar la casa de manera "forçosa i urgent", com consta a l'acta d'expropiació.
Eixos diners que encara deu, són els que, el jutjat Superior de Justícia de València va reconèixer que devia pagar l'ajuntament, perquè la casa valia molt més del que l'alcalde i el Jurat d'Expropiació, volien pagar en un principi.
Per tant, a vore si és tant diligent, i actua urgentment, com en l'expropiació, per pagar tot el que encara deu.