29/11/11

PLE ORDINARI 30-11-2011

El dia 30 de novembre, a les 20.00 es celebrarà sessió de Ple Ordinari amb el següent ordre del dia:

1- Aprovació, si s'escau, de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.

2- Comptes generals 2007.

3- Comptes generals 2008.

4- Comptes generals 2009.

5- Comptes generals 2010.

6- Conveni registre gestió plusvalies.

7- Modificació ordenança fiscal ICIO.

8- Ordenança fiscal taxa llicències urbanístiques.

9- Ordenança fiscal taxa llicències ambientels i obertura establiments.

10- Operació crèdit de bestreta subvenció.

11- Operació crèdit llarg plaç inversions.

12- Decrets alcaldia.

13- Precs i preguntes.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Deurieu de mirar per totes les persones del poble i abaixar els impostos,plusvalies, llicéncies.
Pense que si paguem tots es podra fer.

Beniarres al dia ha dit...

Acollonant com un Ajuntament porta des de 2007 sense presentar el Compte General del consistor, que no volien ensenyar o també que volien amagar?

Anònim ha dit...

Si tanta gent competent hi havia al consistori perque no va traure els comptes ell, i ara es queixa de l'auditoria. A ver-ho fet ell com cal, ensenyant factures i l'estat de comptes. I ja el colmo atrevir-se a dir que el plenari l'hagueren pogut retrassar o adelantar per a poder anar a l'entrega de premis de FAES. Si, alli el conseller tindrà temps de parlar amb la gent de temes importants, jajaja. Ja no recorda els plenaris a les once del mati per a que no pugueren anar ni regidors ni gent del poble. Que poca vergonya!ELl mateix es delata de qui és i del que ha fet.

Anònim ha dit...

Vergonyós passejar pel poble. Tinc que donar les gràcies a tots el propietaris de gats i gossos que es trauen a cagar i pixar pel poble i es deixen les reliquies pel carrer.Es tracta, sense dubte, de gent incívica i sense cap educació.Multes a tos ells.A vore si aprenen ja d'una.Encara hi ha gent que fa el que vol perjudicant a la resta de veïns d'aquest poble.

Anònim ha dit...

També és vergonyós anar al parc de L'Edo i veure com alguns xavalets es dediquen a despenjar els columpis o a enramar les papereres.Per favor,mireu si vegeu qui són perquè ja ha passat vàries vegades en poc de temps.Ademés la gent fuma a la mateixa porta del parc i està plenet de colilletes...

Anònim ha dit...

Pero que els pares no son prou responsables dels seus fils, que tenim que mirar qui son?.I els o les que fumen tireu les colilles fora. O teniu que aprendre modals.Em pareix que si¡

Anònim ha dit...

El que em pareix penós es vore a un xiquet de 5 anys dir-li al pare: "pren papa fes-te la casalla" i la mare riure i no dir res... per favor si algú fera un estudi d'alcolisme en aquest poble més d'un es sorprendria, i cada vlta la gent no beu perque són festes o el que siga sino per pur alcolisme!