8/12/12

RESUM DEL PLENARI DEL DIA 28/11/2012 (2)


5.- Modificació del Pressupost per Suplement de Crèdits.- En aquest punt, l'Alcalde va explicar que degut al préstec que hem hagut de fer per a pagar als proveïdors, aquest any hem pagat per interessos 43.000€ que no estaven contemplats en el pressupost, i per tant hem de modificar-lo per a incloure aquesta quantitat. El punt es va aprovar per unanimitat.

6.- Modificació Ordenança Fiscal Reguladora de la Taxa per Recollida Domiciliaria del Fem.
Com ja hem informat en altres ocasions, tots sabeu, que per al proper any el FEM el pagarem en 2 rebuts: 1 rebut l'emetrà l'Ajuntament i 1 altre rebut l'emetrà la Diputació (Consorci Provincial de Residus). El rebut que passarà l'Ajuntament (al voltant de 30€), sols serà per la recollida de fem, per tant, el Govern Municipal ha calculat sobre les tonellades de fem que produïm i per al proper any baixarà un poc el rebut. Com sempre diguem, quant més reciclem menys fem i menys paguem. L'altre rebut el passarà la Diputació (al voltant de 60€) i serà pel transport, abocament, tractament...
Aquest punt també va ser aprovat per unanimitat.

7.- Suspensió PAI ADOR FOSCH.-
També va ser aprovat per unanimitat, però nosaltres l'aprovem perquè no podem fer altra cosa, ja que la Llei permeteix que es puga suspendre durant 2 anys l’execució i prorrogable durant uns mesos més, com l'Ajuntament no té recursos, s'ha parlat amb tots els propietaris i amb l'empresa i tots estan d'acord.
8.- Elecció Jutge de Pau Substitut.-
Després de fer pública la convocatòria s’han presentat  3 candidats/es:
- Mª Consuelo Aparisi Romero
- José Luís Dauder Mascarell. (Incompatible per estar col.legiat)
- Joaquin Bataller Capellino
La proposta que fa Gent d'Ador és Mª Consuelo Aparisi Romero. Aquesta proposta es aprovada per unanimitat.

9.- Adhesió Serveis Socials Mancomunitat.- Com sempre hem defensat, i després de comprovar que el Servei que dóna la Mancomunitat és més complet i amb més possibilitats i costa el mateix que costava a l’Ajuntament, el Grup Gent d'Ador va proposar adherir-nos als Serveis Socials de la Mancomunitat. Aquesta proposta va ser aprovada per unanimitat.

10.- Borsa d'ocupació.-
Degut a la situació econòmica, social i familiar que pateixen molts veïns del poble, el Grup Municipal Gent d’Ador, va presentar al Pleno una iniciativa per a crear una borsa de treball per a veïns i veïnes del poble en situació d’atur, per poder treballar en feines relacionades amb l’Ajuntament.
Aquest tema és molt preocupant, i Gent d’Ador està molt sensibilitzada per la situació de molts dels nostres veïns i veïnes, l’objectiu és que per al pressupost del 2013, fent un gran esforç d’estalvi econòmic com estem fent des de que ens hem fet càrrec de la gestió de l’Ajuntament, incloure una partida pressupostària per poder contractar a gent del poble que estiga en l’atur i que aquesta gent vaja treballant de manera rotatòria.
Esperem que aquesta iniciativa siga un èxit i que molts veïns i veïnes puguen treballar.

Aquesta proposta va ser aprovada per unanimitat.

Les bases per poder participar a la Borsa de treball les podeu arreplegar a l'Ajuntament. També, si voleu, escriviu-nos al correu gentdador@gmail.com i vos-les farem arribar.