7/11/13

¡RTVV no es tanca!


Gent d’Ador vol afegir-se al moviment que s’ha alçat en contra de la decisió del Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, de tancar la Ràdio Televisió Valenciana. Una decisió incomprensible, arbitrària, interessada, sectària, partidista, antidemocràtica, antiestatutària, antisocial, irreflexiva... Una decisió, en definitiva, presa de forma unilateral sense comptar amb el consens de les diferents formacions polítiques, que també tenen molt a dir en un assumpte tan important.

Els arguments esgrimits pel President per justificar el tancament de RTVV són, a banda de demagògics, fal·laços i desvergonyits. Acusar a la justícia per haver dictat una sentència contrària als interessos del PP, acusar als sindicats, que han de defensar els interessos dels seus afiliats i dels treballadors en general, i als propis treballadors de l’ens públic, de ser els culpables d’este tancament, són d’una baixea moral que no té nom.

A més a més és molt curiós el moment en el que s’ha pres esta decisió tan important. Fa només uns dies, el president del PP valencià, i president de la Generalitat, Alberto Fabra, es va postular com a candidat del PP per a les properes eleccions autonòmiques. Sabut és de tots que este pobre home no té el pes que tenia el seu innombrable predecessor al sí del partit a Madrid. El senyor Alberto Fabra és un zero a l’esquerra en el PP nacional. Aleshores, esta oportunitat li ha vingut que ni pintada, i l’ha aprofitada donant un colp damunt la taula, un colp que ha arribat a Madrid i els ha fet girar a tots el coll cap a València per fixar-se en un dirigent que no pintava fava. Però eixe oportunisme personal del senyor Fabra ens va a costar molt car als valencians. Per això, des de esta humil atalaia, diguem ben fort que la Radio Televisió Valenciana és necessària i que per tant no es tanca.