12/7/07

PRIMER PLE DEL NOU AJUNTAMENT

NOTIFICACIÓ de sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament a celebrar el dia 13 de juliol de 2007 a les 11, 30 hores.
ORDRE DEL DIA:
1- Aprovació si s'escau de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior.
2- Periodicitat de les sessions de Ple.
3- Creació i composició de la Comissió de Govern.
4- Nomenament de representants de la Corporació en els Organs col.legiats: Consell Escolar, Consorci Provincial d'Extinció d'incendis i Xarxa de Municipis Valencians cap a la Sostenibilitat.
5- Informació de les resolucions de l'alcadia en matèria de nomenament de membres de la Comissió de Govern, Tinents d'alcalde, així com de les delegacions de l'alcaldia.
6- Comissió Especial de Comptes.
7- Constitució dels Grups Polítics Municipals.
8- Nomenament del Tresorer.
9- Festes Locals 2007.
10- Liquidació pressupost 2006.
11- Modificació Crèdits Pressupost 2007.
12- Certificació obres Plaça Major.
13- Contractació obre C/ Sant Vicent.
14- PAI ADOR FOSCH II. Bases particulars.
15- Modificació Pla parcial Raconc.
16- Contractació obres Quintanes.
Ador, 10 de juliol de 2007
A tots aquells que estiguen interessats en algun d'aquestos punts li recomanem que vaja, a l'igual que a tota la gent perquè la diversió està més que assegurada. Podeu jugar a bruixots per exemple. A veure qui encerta quants representants de Gent d'Ador formaran part de les comissions de l'Ajuntament. Jo em jugue una paella que , llevant de la Comptes, ni una, ni mitja ni cap. I tu, quants en creus?
Adjunt a la notificació de l'ordre del dia del ple s'ens ha facilitat l'acta del Ple d'investidura on es reflexa un resum dels discursos dels dos candidats, i m'haureu de perdonar però no hem resistixc a transcriure la darrera frase del discurs del Molt Honorable, l'Excelentíssim Alcalde d'Ador que resa així:
"Intentarem fer, com he dit sempre, fer del Balcó de La Safor, fer del nostre poble Ador, el més bonic, el més preciós, el més cultural, el més alegre, el més dinàmic, el més agradable, el més servicial, el millor de La Safor, el millor de la nostra Comunitat Valenciana. Moltes gràcies a tots i a posar-nos a treballar des d'estos moments."
Bua, bua, snif, sinf. A què sí, a que se vos cauen les llàgrimes de l'emoció que vos ofega el vostre cor? O més bé de la coentor, el cursilisme i la floritura infantil? En fi, paciència.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Acabe de rebre un correu on em fan arribar l'adreça del vostre blog. He llegit amb deteniment tot el que apareix i, com no, les paraules del discurs de l'alcalde.
Coent, com sempre, i amb un "tufillo" a les presentacions de la reina i dames o com les presentacions falleres.
Si realment vol treballar pel poble, i no per a uns quants, té molt a fer,i podria començar per escoltar les demandes de les diferents associacions culturals, per cridar i informar els propietaris que estan afectats per alguna de les decisions arbitràries que pren, per demanar opinió a tanta gent d'Ador que està molt més capacitada que alguns dels assesors que l'envolten...
Però clar, això suposa canviar de talant o sofir una metamorfosi total.
Ànim i no desespereu.