31/7/07

PENYA EXCURSIONISTA ALLÀNEM

Hola, som un grup de persones d’Ador que des de fa un any llarg ens ajuntem per fer excursions , que és una de les coses que més ens agrada a tots i més ens uneix com a grup.

Nosaltres partim d’uns valors com son:

- El coneixement de la nostra natura, els arbres , les plantes, les muntanyes, per així apreciar-les, respectar-les i ajudar en el que puguem al seu manteniment i millora.
- Conèixer la nostra comarca i veïnes.
- Conèixer les nostres arrels, pobles, costums i la nostra història.
- Gaudir de la natura, establir relacions i compartir experiències amb altres persones.

La “penya”, de moment, no és cap associació legal . La formem persones majors de 30 a 50 anys i xiquets/tes fins a 13 anys, però està oberta a tota classe de gent i edats. El nostre “Sherpa”, que conèix molt bé la zona, adapta les excursions per als més valents i per als que no ho son tant. De normal les eixides són de 25 a 30 persones, encara que de vegades han segut més.
La nostra intenció seria la de créixer com a penya excursionista, poder ampliar-la a totes les edats i poder organitzar diferents excursions , segons els interessos de cada grup d’edat (grups d’adolescents, grups familiars, grups d’aventurers intrèpids...) i així formalitzar la penya i que tots els que vulgueu participar poguéreu aportar les vostres experiències, rutes, itineraris.
D’aquesta manera els nostres fills i filles que ara són xiquets o adolescents podran tindre l’oportunitat de gaudir d’aquesta experiència i que en el futur foren ells i elles els que pogueren dur en davant la possible agrupació, penya o centre excursionista d’Ador.

Us demanem, a tots els que estigueu interessats, que participeu fent comentaris, deixant la vostra opinió, aporteu noves idees, rutes que conegueu per a incorporar als nostres itineraris… Si estiguéreu dispostos a muntar algun grup amb adolescents, seria molt interessant.
També dir-vos que hem trobat llocs meravellosos que mai haguérem pensat que els teníem tant prop i no els coneixíem.
A setembre ixirà en el blog la programació de les excursions per a la tardor i l’hivern de 2007-8.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina idea més bona. Ho desconeixia per complet. A la pròxima temporada ens apuntarem.

Anònim ha dit...

En pareix una idea fantàstica. Hi ha molta gent interessada en l'excursionisme al poble. Si podeu informar de les pròximes eixides...Gràcies!