18/9/07

MOCIÓ A L'AJUNTAMENT

Valentin Gregori Gregori, portaveu del grup municipal Gent d’Ador, presenta davant el Plenari de l’Ajuntament d’Ador, la següent:


MOCIÓ


Vist l’estudi que hem realitzat al projecte de l’estació de transferència i planta de valorització de RCD i de residus industrials no perillosos, presentat per Verbena S.L.,expedient nº: AAIII/2007/6/46, publicat al DOCVnº5564, de 26 de juliol de 2007.

Vist l’alt número de camions i trànsit que açò comporta en passar per dins de la població per accedir al polígon industrial Raconch.

Vist que aquest trànsit de vehicles passarà per davant del proper PAI Pinaret on s’ubicarà previsiblement el nou col.legi de primària.

Vist el previsible augment de veïns que es produirà a la finalització de les urbanitzacions projectades i en desenvolupament, OVO, PINARET, EIXAMPLE, FOSCH.

Per tot, presentem a la consideració del Plenari de l’Ajuntament la següent :


PROPOSTA D’ACORD


Que l’Ajuntament d’Ador:

1r. Demane a la Diputació de València la immediata circumval.lació de la CV 685 que travessa les poblacions d’Ador i de Palma de Gandia.

2n. Sol.licite juntament amb l’ajuntament de Villalonga, instar a la Diputació de València a que finalitze, el més aviat possible, la connexió de la carretera CV 685 amb la CV 680 per fora de la població.

3r. Que l’autorització de funcionament de la citada planta, estiga supeditada a l’acabament de les esmentades variants de carreteres.

Ador de setembre de 2007