27/9/07

¿LOCAL PER ALS JOVES?

M’agradaria fer una protesta a propòsit de l’utilització del local dels jovens al poble d’Ador. Però abans m’agradaria contar-vos com va eixir la idea d’aquest local (Encara que la història es prou llarga intentaré ser prou breu).
La idea de fer una associació juvenil, va eixir d’un grup de gent ( pares i mares fonamentalment) d’Ador i de Palma que preocupats pel futur dels seus fills-es i en ganes de que no caigueren en problemes de drogues, alcohol, adicions a jocs d´ ordinador , a Internet, etc pretenien oferir-los activitats culturals , esportives, d’oci…etc,amb la finalitat d’ocupar una part del seu temps d’oci . Ja ho tenien quasi tot, inclòs estaven registrats com associació, però els faltava un local on reunir-se per poder portar a terme aquesta idea.
Anaren a parlar amb els alcaldes d’Ador i Palma. L’alcalde de Palma ens digué que de moment no ens podia deixar cap local, però que quan acabaren les obres de la Casa de la Cultura ens deixaria un lloc. Però l’alcalde d’Ador ens digué que ens podia deixar un local que anava a fer en les cases dels mestres. Així doncs ens esperaren a que acabaren les obres, i quan ja havia passat un any va inaugurar l’edifici sense dir-nos res ( i eixa mateixa setmana li havíem preguntat una vegada més si faltava molt per acabar). Va ser fàcil endevinar quines eren les seues intencions doncs 15 ó 20 dies abans de les eleccions anteriors (2003) ,ens trobaren que al seu programa electoral apareixia la idea nostra baix el seu nom i mai més varem saber res d’aquell local, ni ens tornà a dir res més, ni una explicació . Imagineu-vos com ens varem quedar, però encara teníem una xicoteta esperança,( molt, molt xicoteta) de que allò puguera funcionar, de que se li donara un bon fi i de que no sols fora un reclam electoraliste. Però tot s’ha quedat ahí, estancat; s’ha convertit en un lloc que els xiquets i xiquetes del poble utilitzen per amagar-se dels pares i poder conectar-se a internet les hores que volen i veure les pàgines que volen, mentre els pares pensem que estaran jugant per ahí amb els amics.
Ací és on apareix la meua protesta: fins a quin punt es pot permetre això i fins a quin punt es denunciable?.
Que llàstima, la nostra idea no era eixa, ni molt menys. Però això es el que fa l’alcalde amb les idees dels demés, les utilitza com a reclam i després…
No m’atreveix a deixar escrita quina era la nostra idea d’associació de joves, i no per por a que ho puguera fer, que això m’encantaria, si no per por a que puga mal realitzar-lo .

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no opine igual que vosté ja que abans els xiquets del poble no tenien on anar els dies de plutja, o simplement els dies que el apetexia estar reunits jugant a jocs de taula o a jocs virtuals. Potser que vostes tingueren una idea, que finalment no han realitzat, segons diu vosté, doncs es clar que si aquesta idea l'interesara tant aniria a l'ajuntament i es preocuparia per vorel·la realitzada!!!! doncs bé vosté diu que els xiquets poden veure les pàgines que vulguen, es clar que si això fora així seria una bajanda i un mal ús per part de l'ajuntament, jo l'informe de que tots els ordenadors estàn protegits contra pàgines de pornografia i violencia. Per això abans de parlar deuria informar-se una mica. A més a més e sentit dir que ara estàn ampliant aquesta sala amb un pis superior per a un major ús dels xiquets i xiquetes i dels joves en general. Per això respecte la seva opinió però no la compartixc ja que, la veritat, em pareix un poc destrellatada. I n'estic segur que si vosté volguera fer ús de la seua idea aniria demà mateix o el més promte possible per posar-la en pràctica i que tot el poble gaudirem d'ella.

Anònim ha dit...

Respecte al comentari anterior només una cosa: enviar-li un salut a l'alcalde.

Anònim ha dit...

Home, benvingut siga sr. alcalde. A veure si d'ara en davant deixa més a sovint el seu pareixer que de segur la gent ho agrairà.

Anònim ha dit...

La qüestó no és tindre-los arreplegats, no és fer un local del que desprès poder "fardar" i poder-lo incloure en el programa electoral, si no de donar-los unes bones condicions, de fer algo útil, de fer-lo funcionar, de creure-se'l,de tindre una idea d'on volem arribar SR. ANÓNIM, NO DE FER PER A QUE NO DIGUEN, DE QUE FEM MÉS QUE EN PALMA,DE FER PER A DESPRÈS TRAURE LA LLISTA DE COSES QUE HA FET ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ, NO, NO ÉS AIXÒ Sr. ANONIM,en fi crec que no parlem el mateix idioma...

Anònim ha dit...

ok aquesta era la meua opinio i aportava unes idees. a més es molt gracios que et consideren l'alcalde quan simplement soc algu que intenta expressar la seua opinió. pero en fi es bo saber que aun el consideren alcalde sense ser-ho dema men anire a prendre posició del meu nou carrec i deixar el lloc en el que treballe ara!

Anònim ha dit...

hola, es que ma dit la meua amiga Mari que el señor alcalde a obert un consultori en internet i volia preguntarli que tinc que fer pera pagar menos contribució que desde fa uns pocs anys es una cosa masa lo que pague. Gracies per este nou servici que jo es que no puc anar al ajuntament a parlar en vosté perque estic treballant.

Anònim ha dit...

El millor que pot fer és canviar de poble.

Anònim ha dit...

uuuf quins fumets,no? aquesta gent és intocable! de seguida s'encenen com una xispa!! cuidadin cuidadin! a vore si ens mosseguen!!