5/5/10

PREGUNTES PLENARI 30 ABRIL DE 2010 (2)

TERCERA PREGUNTA.
PLANTA DE FEM D’ADOR.

Ja han passat cinc anys des què es tancara la Planta de Residus Sòlids d’Ador (planta de basura), arrel d’una sentència del Tribunal Superior de Justícia, dictada el 13 d’abril de 2.004.
La diputació de València, en compliment de sentència havia de segellar la planta i desmantellar-la, a més, es comprometé a regenerar la zona mediambientalment perquè tornara a ser el mateix que abans, un bosc.
El tancament s’ha produït però la resta queda pendent:
Sr. Alcalde, ha fet o pensa fer alguna cosa per què la Diputació de València complisca l’esmentada sentència.

QUARTA PREGUNTA.
INFORME SEPRONA TERRER D’ADOR.

Al Plenari celebrat el dia 24 d’abril de 2008, el grup municipal de Gent d’ador li va formular la següent pregunta:

Assabentats de l’informe emés per SEPRONA amb el nº 39/08, sobre activitat minera clandestina en la cantera de la partida El Castell del terme municipal d’Ador, el qual ha estat remés al Sr. Alcalde D’Ador.
De l’informe es desprén que les conclusions del mateix revela les infraccions comeses per esta Corporació, que entre elles són:

► CARÉIXER de LLICÈNCIA AMBIENTAL de l’AJUNTAMENT D’ADOR.
► CARÉIXER de PLA DE LABORS o de RESTAURACIÓ de la cantera d’Ador.
► CARÉIXER de la DECLARACIÓ D’IMPACTE AMBIENTAL.

Han passat dos anys i, com és el seu costum,el Sr. Alcalde ni comunica ni diu res de l’assumpte.
Sr. Alcalde , volem que ens facilite documentalment la situació a dia d’avui de la denúncia de SEPRONA.
Si les irregularitats manifestades per SEPRONA s’han sol.lucionat diga’ns com i de quina manera.
¿Actualment l’empresa que explota la cantera té tota la documentació necessària?

QUINTA PREGUNTA
SEGURETAT NOCTURNA

Al Plenari celebrat el 30 d’octubre de lany 2.008 li vam preguntar per vàries contractacions fetes per l’Ajuntament d’Ador, una d’elles feia referència a un Policia Local que s’encarregaria de vigilar per la nit.
La pregunta li la vam fer perquè vam vore a un Sr. vestit de policia utilitzant un vehicle propietat de l’Ajuntament i patrullant pel poble.
¿Com és possible que de sobte aparega una persona, amb la categoria de Policia Local i que els regidors de Gent d’Ador no s’enteren? Sí. Així és, vosté, Sr. Alcalde, fa que l’Ajuntament d’Ador funcione d’aquesta manera. El grup municipal Gent d’Ador no entén esta forma d’actuar, voldria que en totes les contractacions que realitza l’Ajuntament d’Ador, primerament, es plantejaren la seua necessitat, i després, s’aprovaren al si del Ple Municipal.
Últimament no vegem enlloc el Policia Local, no sabem si està de baixa, de vacances o, simplement, igual que ha vingut se n’ha anat.
Sr. Alcalde, augmente la categoria democràtica d’este Ajuntament i diga’ns que passa amb este treballador.


EN CASTELLANO:

TERCERA PREGUNTA.
PLANTA DE ESTIÉRCOL DE ADOR.

Ya han pasado cinco años desde qué se cerrare la Planta de Residuos Sólidos de Ador (planta de basura), a raíz de una sentencia del Tribunal Superior de Justicia, dictada el 13 de abril de 2.004.
La diputación de Valencia, en cumplimiento de sentencia debía sellar la planta y desmantelarla, además, se comprometió a regenerar la zona medioambientalmente para que volviera a ser el mismo que antes, un bosque.
El cierre se ha producido pero el resto queda pendiente:
Sr. Alcalde, ha hecho o piensa hacer algo por qué la Diputación de Valencia cumpla la mencionada sentencia.

CUARTA PREGUNTA.
INFORME SEPRONA TERRER DE ADOR.

En el Plenario celebrado el día 24 de abril de 2008, el grupo municipal de Gent d'Ador le formuló la siguiente pregunta:

Enterados del informe emitido por SEPRONA con el nº 39/08, sobre actividad minera clandestina en la cantera de la partida El Castell del término municipal de Ador, el cual ha sido remitido al Sr. Alcalde de Ador.
Del informe se desprende que las conclusiones del mismo revela las infracciones cometidos por esta Corporación, que entre ellas son:

-CARECER de LICENCIA AMBIENTAL del AYUNTAMIENTO DE ADOR.
-CARECER de PLAN DE LABORES o de RESTAURACIÓN de la cantera de Ador.
-CARECER de la DECLARACIÓN DE IMPACTO AMBIENTAL.

Han pasado dos años y, como es su costumbre,el Sr. Alcalde ni comunica ni dice nada del asunto.
Sr. Alcalde , queremos que nos facilite documentalmente la situación a día de hoy de la denuncia de SEPRONA.
Si las irregularidades manifestadas por SEPRONA se han solucionado díganos cómo y de qué modo.
¿Actualmente la empresa que explota la cantera tiene toda la documentación necesaria?

QUINTA PREGUNTA
SEGURIDAD NOCTURNA

Al Plenario celebrado el 30 de octubre del año 2.008 le preguntamos por varias contrataciones hechas por el Ayuntamiento de Ador, una de ellas hacía referencia a un Policía Local que se encargaría de vigilar por la noche.
La pregunta se la hicimos porque vimos a un señor con traje de policía utilizando un vehículo propiedad del Ayuntamiento y patrullando por el pueblo.
¿Cómo es posible que de repente aparezca una persona, con la categoría de Policía Local y que los concejales de Gent d'Ador no se enteren? Sí. Así es, usted, Sr. Alcalde, hace que el Ayuntamiento de Ador funcione de esta manera. El grupo municipal de Gent d'Ador no entiende esta forma de actuar, querría que en todas las contrataciones que realiza el Ayuntamiento de Ador, primeramente, se plantearan su necesidad, y después, se aprobaran en el seno Del Pleno Municipal.
Últimamente no vemos por ningún lugar al Policía Local, no sabemos si está de baja, de vacaciones o, simplemente, igual que ha venido se ha ido.
Sr. Alcalde, aumente la categoría democrática de este Ayuntamiento y díganos que pasa con este trabajador.