11/5/10

PREGUNTES PLENARI 30 ABRIL DE 2010 (i 4)

NOVENA PREGUNTA.
CARRER TARONGER DE MONTECORONA.

El carrer Taronger de MONTECORONA consta com a domicili d’una finca múltiple.
Fa poc de temps l’arquitecta tècnica de l’Ajuntament visità l’edificació, elaborà un informe i sols trobà uns detalls elementals que calia corregir per obtenir el corresponent permís d’habitatge.
Nosaltres hem detectat alguna cosa més que en aquest Plenari exposem per si de cas cal actuar:
1.- El gran marge inferior descansa sobre el canal de reg que distribuïx l’aigua del Pantà. Les pluges de 2.007 el tombaren deixant sense aigua als regants, novament està desequilibrant-se i tornarà a caure.
Sr. Alcalde, ¿complix la normativa guardant les distàncies obligades repecte a una altra propietat ?.
Sr. Alcalde li adjuntem la fotografia corresponent.
2.- El clavegueram de les desenes de vivendes allí construïdes travessa per diferents punts el canal, i no sols això, sinó que aboca al seu interior, no sabem què. Existix algun marc legal que accepte que una obra privada de tanta envergadura, puga portar les seues aigües fecals, per damunt del canal, envaïnt terreny públic a una via, que no fita amb la finca, i que, ni tan sols està urbanitzada?
Sr. Alcalde, li adjuntem dues fotografies que il.lustren el comentari.
3.- l’excés d’aprofitament està ben regulat en la LLEI URBANÍSTICA VALENCIANA (LUV), esta llei ens diu que: perquè esta construcció siga legal s’han hagut d’incorporar al PATRIMONI MUNICIPAL D’ADOR, les parcel.les que han cedit el seu aprofitament fent escriptures públiques i constant al REGISTRE DE LA PROPIETAT.
Sr. Alcalde, ara fa un any, li demanàrem una relació de totes les propietats municipals actuals i de les que s’han venut, Li tornem a fer la petició, el tema és greu, la importància no està en la dilació que arrastra la seua contestació, sinó, en les raons que la provoquen.

DESENA PREGUNTA:
L’EDO: ¿ACLARIREM COMPTES ALGUN DIA?

Quan es féu la reparcel.lació del Polígon Edo, quedaren, com correspon, uns solars propietat de l’Ajuntament, entre ells, la punta que hi ha al carrer Xamberí. Com tothom pot vore, després de tants anys el que esperàvem fóra un tros verd, és un tros trist, i s’han cedit, o s’ha fet la vista gorda, metres perquè el constructor de les cases que estan allí al costat pogueren entrar a les cotxeres. Si és així, Sr. Alcalde. ¿Què ha rebut el poble en compensació?
Moltes persones propietaris de solars del Polígon saben que s’han venut solars. Sr. Alcalde. ¿On estan el diners? ¿En quin compte? ¿Produixen algun tipus d’interes?




PREGUNTES BREUS.


Algunes preguntes breus formulades el Plenari del dia 29 d’octubre de 2.009, no les va respondre, li les repetim per si de cas vol conterstar-les:
Respecte al Carrer Sant Vicent.
1.-¿S’han previst tots els serveis per a tots els solars actuals i futurs del projecte?

2.- A l’entrada del carrer, per la pujada de l’Ermita, està previst a les normes subsidiàries el “retiro” de les dues propietats per fer més ample el carrer. La primera no s’ha complit, però és que ara el veí que va comprar la casa s’està construint una mena de balcó al carrer, amb un marge que encara ho estreteix més. ¿Té permís d’obra aquest Sr?

Poliesportiu
¿Quan s’obrirà el poliesportiu?
Ens agradaria que a la propera visita guiada per vosté ens convidara.

Centre Social Ajuntament
¿Per què al Centre Social de l’Ajuntament es fuma?, en contra de totes les normes que diuen ben clar que no es pot, més encara quan allí van persones majors habitualment.

Nou Pai Ovo.
Observem que al nou Pai Ovo, acabat de fer, les zones verdes estan descuidades i les papereres a rebossar. Sr Alcalde, ¿ja l’ha recepcionat l’Ajuntament d’Ador? Si és així cal mantindre’l.
Sr. Alcalde, ¿s’ha enterat que han furtat el cablejat elèctric del Pai Ovo?

EN CASTELLANO:

NOVENA PREGUNTA.
CALLE NARANJO DE MONTECORONA.


La calle Taronger de MONTECORONA consta como domicilio de una finca múltiple.
Hace poco tiempo la arquitecta técnica del Ayuntamiento visitó la edificación, elaboró un informe y sólo encontró unos detalles elementales que había que corregir para obtener el correspondiente permiso de vivienda.
Nosotros hemos detectado algo más que en este Plenario exponemos por si acaso hay que actuar:
1.- El gran margen inferior descansa sobre el canal de riego que distribuye el agua del Pantano. Las lluvias de 2.007 lo derribaron dejando sin agua a los regantes, nuevamente se está desequilibrado y volverá a caer.
Sr. Alcalde, ¿cumple la normativa guardando las distancias obligadas repecto a otra propiedad ?.
Sr. Alcalde le adjuntamos la fotografía correspondiente.
2.- El alcantarillado de las decenas de viviendas allí construidas atraviesa por diferentes puntos el canal, y no solo eso, sino que vierte a su interior, no sabemos qué. ¿Existe algún marco legal que acepte que una obra privada de tanta envergadura, pueda llevar sus aguas fecales, por encima del canal, invadiendo terreno público a una vía, que no colinda con la finca, y que ni tan siquiera está urbanizada?
Sr. Alcalde, le adjuntamos dos fotografías que ilustran el comentario.
3.- El exceso de aprovechamiento está bien regulado en la LEY URBANÍSTICA VALENCIANA (LUV), esta ley nos dice que: para que esta construcción sea legal se han debido incorporar al PATRIMONIO MUNICIPAL DE ADOR, las parcelas que han cedido su aprovechamiento haciendo escrituras públicas y constando en el REGISTRO DE LA PROPIEDAD.
Sr. Alcalde, ahora hace un año, le pedimos una relación de todas las propiedades municipales actuales y de las que se han vendido, Le volvemos a hacer la petición, el tema es grave, la importancia no está en la dilación que arrastra su contestación, sino, en las razones que la provocan.

DECENA PREGUNTA:
EL EDO: ¿ACLARAREMOS CUENTAS ALGÚN DÍA?


Cuando se hizo la reparcelación del Polígono Edo, quedaron, como corresponde, unos solares propiedad del Ayuntamiento, entre ellos, la punta que hay en la calle Xamberí. Como todo el mundo puede ver, después de tantos años el que esperábamos fuera un trozo verde, es un trozo triste, y se han cedido, o se ha hecho la vista gorda, metros porque el constructor de las casas que están allí al lado pudieran entrar a las cocheras. Si es así, Sr. Alcalde. ¿Qué ha recibido el pueblo en compensación?
Muchas personas propietarios de solares del Polígono saben que se han vendido solares. Sr. Alcalde. ¿Donde está el dinero? ¿En cuál cuenta? ¿Producen algún tipo de interés?




PREGUNTAS BREVES.

Algunas preguntas breves formuladas el Plenario del día 29 de octubre de 2.009, no las respondió, se las repetimos por si acaso quiere conterstarlas:
Con respecto a la Calle Sant Vicent.
1.-¿Se han previsto todos los servicios para todos los solares actuales y futuros del proyecto?
2.- A la entrada de la calle, por la subida de la Ermita, está previsto en las normas subsidiarias el “retiro” de las dos propiedades para hacer más ancho la calle. La primera no se ha cumplido, pero es que ahora el vecino que compró la casa se está construyendo una espècie de balcón a la calle, con un margen que aún lo estrecha más. ¿Tiene permiso de obra este Sr?

Polideportivo
¿Cuando se abrirá el polideportivo?
Nos gustaría que a la próxima visita guiada por usted nos convidara.

Centro Social Ayuntamiento
¿Por qué en el Centro Social del Ayuntamiento se fuma?, en contra de todas las normas que dicen muy claro que no se puede, más aun cuando allí van personas mayores habitualmente.

Nuevo PAI Ovo.
Observamos que al nuevo PAI Ovo, acabado de hacer, las zonas verdes están descuidados y las papeleras a rebossar. Sr Alcalde, ¿ya lo ha recepcionado el Ayuntamiento de Ador? Si es así hay que mantenerlo.
Sr. Alcalde, ¿se ha enterado que han hurtado el cableado eléctrico del PAI Ovo?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

En quant a l'urbanització l'Edo, sols rectificar-vos una coseta, la punta trista que tenia que ser zona verda caldria anomenar-la com "el cagador municipal de gossos"... amb això ja ho dic tot! VAJA MERDA DE POBLE, AMB PERDÓ.

Unknown ha dit...

Así ningú t'obliga a estar , tranquil que si vols ten pots anar d'aquest poblee

Anònim ha dit...

Si a tú, Nestor_ador, t'agrada viure en este poble tal i com funciona..., okey primo!!
Pero deuries respetar a la gent que fá per que este poble, en el que ningú ens obliga a viure, siga cada día un poc mes bonic i mes habitable.
Açi no es respecta res, sols lo que l'interesa a Juanvi i als seus amics, eres tú un d'ells??
Al parc devant de casa l'alcalde, eixe si es "zona verde", no caga ningun gos perque está ben net i cuidat, amb les seues senyals de "no a les cagades d'els gossos" i amb la netetja diaria per a que l'alcalde no trove ninguna cagada al eixir de casa. En altres llocs d'el poble no es així, pegat una volteta i vorás!
Els veins demanem el mateix tracte a tot el poble! i no nomes devant la farmacia (casa del regidor).
Tú estás al poble? Vius açi? No veus com ens prenen el pel?
Que poc respecte tens amb els teus veins que pateixen els abusos i maneres de actuar d'este ajuntament!
Perqué no t'en vás tú a un altre poble?
Tranquil no el trovarém a faltar, segur! Perdó, a Juanvi si que li faltará el teu vot!
Cal dir que no soc el anònim al que contestés, peró estic d'acord en lo que diú i la meua casa no está a l'urbanització l'Edo (no sé ni on es, amb seguritat, L'Edo), ara, jo si que faig alguna volteta p'el poble i puc veure les diferencies, i tù veus com está el poble?