27/12/10

¿REGAL DE NADAL O PROPAGANDA ELECTORAL?

Ahir i hui hem rebut varis “regals”, per banda de l’Ajuntament, una planta, un calendari i algunes postals de felicitacions de Nadal (que per cert sembla no adonar-se’n o no voler adonar-se’n que aquest país està en crisi i que s’han hagut que retallar despeses d’una forma dramàtica a tot l’estat, fins i tot la gent no té ni paro, però ací, de moment i fins que no passen les eleccions d’això res) . Les postals amb paper molt bo i el calendari amb muntó de fotografies, sense reparar en despeses.
Em pose a escriure perquè m’ha cridat molt l’atenció el calendari, ja que si el mireu sense endinsar-vos un poc més enllà, corregueu el perill de caure directament en la trampa que us han preparat i no adonar-vos de quina es realment la intenció que hi ha darrere , amb l’excusa de fer-vos un regal de Nadal . Així podeu veure que amb els diners de tots nosaltres, el Sr Alcalde manipula els nostres pensaments i sentiments, o els recondueix cap on ell vol de cara a guanyar les pròximes eleccions. Si mireu el calendari un poc més profundament, podeu veure que:
- Apareix una antena que res té a veure amb els Nadals ni amb la imatge del nostre poble, la seua missió es recordar-nos que “gràcies al nostre alcalde el poble de Ador té una antena”.Antena que si recordeu va posar en el últim moment abans de l’apagament analògic.
- El Sr Alcalde participant a la festa dels moros i cristians. Amb tanta gent que va participar i amb tantes fotos en les que ix ell, donada la seua condició de polític, no haguera segut més galant que hagueren aparegut uns altres?, o és que hi ha alguna cosa subliminal en tot això.
- La gent que porta la Mare de Deu, en la seua majoria són de les línies del seu partit. El comentari anterior també serviria per a aquest últim, en tanta gent que participa a la processó apareixen eixos i no uns altres.
- Como no, ixen les flamants pistes esportives(que tants diners ens han costat) la piscina municipal I el Gran Prix (que no sé que te que veure ací i més quan ja fa 2 anys). Tot això gràcies al Sr Alcalde, ens fa recordar i interioritzar.
Tot això em sembla perfecte per a encapsalar el llibre de propaganda del seu partit, però que res té a veure amb el Nadal. I més pagant-ho amb els diners del poble. Per això no repara en despeses,ni en fotografia, ni en enquadernació(encara que a lo millor ho fa per a que funcione alguna empresa d’ imprempta que té el poble).
Y per acabar, només dir que a les fotografies tan sols ens presenta la cara que ens interessa, i si no, fixeu-vos a la foto paisatgística del poble que no apareix la muntanya del Collao i en la panoràmica del padel on no es veu on està fet, si no soles les pistes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina va ser la última volta que va fer eixe tipus de regals? Prepareu-vos que la cavalcada dels Reis mags d'aquest any promet ser grandiosa!!!!