2/5/11

COM ACTUA EL SR. ALCALDE



Al començament del camí del Terrer, pujant cap a la piscina, hi ha un trosset de terra erma que pertany a l'Ajuntament. En eixe terreny es reflecteix perfectament la manera d'actuar del sr. alcalde al llarg dels 24 anys que malauradament porta al capdavant de l'Ajuntament. Quan de temps fa que eixe terreny està completament abandonat? Set, huit, nou anys? On podria hi haure un jardinet per que els veïns dels voltants pogueren gaudir-lo, no hi ha més que un cagador de gossos i un criador de brosses. Però ara que venen les eleccions, el sr. alcalde, tan diligent, mana als treballadors de l'Ajuntament que seguen l'herba per que es veja més “bonic”. I no sabeu com de contents estan els veïns! Per fi poden portar els xiquets menuts a jugar sense por que caiguen i s'embruten amb la caguerada d'un gos! Ara fins i tot poden seure's a terra i xarrar a l'ombra dels contenidors de fem! Gràcies senyor alcalde per recordar-se'n de nosaltres, gràcies! Quina llàstima que per a vosté no siguen eleccions tots els anys!
Eixa, i no altra, és la manera de fer les coses de l'alcalde que patim: només se'n recorda de nosaltres quan venen les eleccions. Els sis mesos abans dels comicis per a ell són frenètics; sempre ho ha fet igual, sempre! Durant eixe temps posa el poble cul per amunt, guanya les eleccions, i es gita a dormir tres anys i mig. I es que el sr. alcalde ens tracta com si forem xiquets. Molts diuen que la seua manera de governar és autoritària; sí, però també d'una forma paternalista. Al llarg dels anys ha anat creguent-se que el poble és seu, que ell l'ha fet i l'ha modelat a la seua manera, i que els veïns no som més que els seus fills, a qui, donant-los uns caramelets i unes joguines, els té més contents que un ginjol i que ja no protestaran, estaran quetets i callaran. Mentre, ell farà el que li done la gana, doncs a sa casa mana ell, extralimitant-se, moltes vegades, en les funcions pròpies d’un alcalde, fins a convertir-se en un aconseguidor de favors, favors que, clar està, s’han de tornar en forma de vots. Però com en les millors famílies, ací també li han eixit ovelles negres (eixes som nosaltres, clar), que mira tu per on, com deia Rajoy, som persones amb ulls i cara; ulls que tenim ben oberts per veure més enllà, i sentit crític i raonament per discernir què està bé i què no. En poques paraules: que no ens xuclem el dit. I no sabeu bé com es cabreja quan els seus fills no el creuen; aleshores li ix la ramalada autoritària i pren les seues represàlies. I quines represàlies!
Ja estem cansats, i sobretot, molt avorrits de veure sempre el mateix. Les necessitats d'un poble no se solucionen al final de la legislatura per que se'n recorden que s'han fet coses, sinó quan és necessari. En este cas en concret, Gent d'Ador es compromet, si guanya les eleccions, a fer un jardinet com es mereix, no sols els veïns de la zona, sinó tot el poble.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

La vorera de ma casa també necessita que l'arreglen, però com no li votem, serà difícil que ho mane fer. Esperarem a tindre un alcalde amb una altra visió del que és de justícia, perquè, com he dit, no el vote, però si que em cobra els impostos religiosament.

Anònim ha dit...

Ja fa temps que ací trindria que haver una zona verda, però no és així. Aquest poble no té res de guapet... tot està fet un desastre! Ara, obres majetuoses i insostenibles si que en tenim un bon tall.

Anònim ha dit...

Molta gent pensa que el poble no esta ben cuidat,no sols es fer obres si no les que hi han cuidar-les.
Passes per molts carrers i estan per assear, a part els cotxes aparcats on els dona la gana.I JA PER LES PLACES SENSE COMENTARIS, i els aguacils mirant però sense vore. No cobren doncs que marmolen.L'alcalde podria tindre mes cura d'aquestes coses, que son xicotetes però que fan poble.

Anònim ha dit...

Pero si tu seras el primer que aparques mal,que vas dient.

Anònim ha dit...

Si vosté ix, vindrá un altra vegada el policia local que feia un bon treball?.

Anònim ha dit...

Per cert què ha passat amb aquest policia?Quin ha sigut el motiu que desapareguera del poble? La gent ho vol saber.

Joan Faus. ha dit...

És pràcticament impossible que Sebastián torne, segons la informació que tenim, donada per ell, està treballant a un altre Ajuntament i està molt content i el tracten millor que ací.
Et puc assegurar que si aconseguim l'alcaldia farem possible que la seguretat d'Ador millore, per això, al nostre programa està escrit el compromís de la creació del cos de policia local i sobretot la vigilància nocturna.

gentdador@gmail.com ha dit...

El policia ja no treballa al poble perquè el sr. alcalde havia de retallar personal de l'Ajuntament. Aleshores, va pagar el pato el pobre xic.S'ha de tindre en compte que en el darrer any, el sr. alcalde ha fet 5 funcionaris, per a tota la vida.
També has de saber que va ser despedit de males maneres, parlant en plata, el sr. alcalde li va pegar una patada al cul i se'l va llevar de damunt, amb el que eixe xicot havia fet pel poble.
Això és el que hi ha.

Anònim ha dit...

La veritat del tema Sebastian,com tot el que digueu sinó es diu tot,es convertix en falsetat.
Benaventurats els que no saben el que parlen,perquè ells s'entenen.
Que ha fet per el poble Sebastian???

Anònim ha dit...

Si coneguessin mes a l'individu potser no ho tiraven tant de menys

Anònim ha dit...

Si no saps el que dius,calla la boca.