26/3/11

VOT PER CORREU

Totes aquelles persones que el proper 22 de maig no podran estar al poble i vullguen votar en les elecciosn municipals i autonòmiques, han de saber que el plaç per poder votar per correu és del 29 de març al 12 de maig de 2011.

EN CASTELLANO:

Todos aquellos que el próximo 22 de mayo no puedan estar en Ador i que quieran votar en las elecciones municipales y autonómicas, han de saber que el plazo para poder votar por correo es del 29 de marzo al 12 de mayo de 2011.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No s'heu enterat de la següent obra faraònica de l'alcalde??? este tio te els dies comptats.....

un magatzem de taronja!!!! pareix un xiste!!!!

Anònim ha dit...

Anem a vore Gent d'Ador, les passades eleccions hi hagueren moltes irregularitats en els vots per correu, i en el recompte, ahí teniu eixe article vostre que deia "no son rumors son matemàtiques" o alguna cosa semblant, on no cuadraven els comptes finals dels vots computats. Esperem que algú del vostre partit, estiga a l'aguait, i que no ens prenguen el pel com les passades eleccions...només ho dic de passada...

Anònim ha dit...

Haurem de buscar uns bons controladors, perquè aquestos són gats vells i com ja sap que si no fa trampes no guanya, de segur que ja esta pensant a qui empadrona enguany en l'escoleta i el museu.