26/4/11

LA NOSTRA LLISTA

Gent d'Ador es complau en anunciar la llista electoral amb la que concorrerem a les properes eleccions municipals del dia 22 de maig. Com podeu comprovar la llista s'ha renovat prou respecte a la de les passades eleccions. A vingut gent nova que, com aquella, arriba amb moltes ganes de treballar pel poble.
Al llarg d'estos quatre anys que hem estat a l'oposició hem aprés moltíssim, i estem convençuts de que som capaços d'assumir el govern de l'Ajuntament sense cap complexe. La nostra manera de ser, de treballar i de comportar-nos ja la coneixeu: hem sigut transparents com l'aigua i hem informat de tot allò que hem fet. I ha sigut així perquè així pensem, perquè eixe ha sigut el nostre compromís, i perquè creguem que és el que es mereixen els ciutadans d'Ador. No hem amagat res perquè no tenim res que amagar. Per això també som els primers en fer pública la llista. Desgraciadament només podien integrar-la quinze persones. Gràcies a tots aquells que s'haveu quedat fora.



1.- JOAN FAUS VITORIA
2.- JUAN MASCARELL SABATER
3.- TERESA REIG ESTRUCH
4.- JOSEP FERRER ESTRUCH
5.- YOLANDA ESTRUCH ESTRUCH
6.- EVA BURGUERA BATALLER
7.- JUAN JOSÉ MORANT ESCRIVÀ
8.- MARIA JOSÉ MILLET RAMIS
9.- MANUEL ESTRUCH IBAÑEZ
SUPLENTS
1.- VICENT MIÑANA ESTRUCH
2.- CONCEPCIÓN ANGELES NUÑEZ SANCHIS
3.- VICENTE MIÑANA ESCRIVÀ
4.- MÓNICA PARDO REDONDO
5.- JOSÉ LUIS DAUDER MASCARELL

EN CASTELLANO:

Gent d'Ador se complace en anunciar la lista electoral con la que concurriremos a las próximas elecciones municipales del día 22 de mayo. Como podéis comprobar la lista se ha renovado bastante con respecto a la de las pasadas elecciones. Ha venido gente nueva que, como aquella, llega con muchas ganas de trabajar por el pueblo.
A lo largo de estos cuatro años que hemos estado en la oposición hemos aprendido muchísimo, y estamos convencidos de que somos capaces de asumir el gobierno del Ayuntamiento sin ningún complejo. Nuestra manera de ser, de trabajar y de comportarnos ya la conocéis: hemos sido transparentes como el agua y hemos informado de todo lo que hemos hecho. Y ha sido así porque así pensamos, porque ese ha sido nuestro compromiso, y porque creemos que es lo que se merecen los ciudadanos de Ador. No hemos escondido nada porque no tenemos nada que esconder. Por eso también somos los primeros al hacer pública la lista. Desgraciadamente sólo podían integrarla quince personas. Gracias a todos aquellos que os habéis quedado fuera.

21/4/11

PLE ORDINARI 26/04/11

El proper dimarts 26 d’abril, a les 11,30 del matí (per a variar), es celebrarà ple ordinari a l’Ajuntament d’Ador amb el següent ordre del dia:

1-Aprovació, si s’escau de l’esborrany de l’acta de la sessió anterior.
2-Sorteig designació dels membres de les meses electorals.
3-Conveni Diputació finalització centre social.
4-Decrets alcaldia.
5-Precs i preguntes.


EN CASTELLANO:

El próximo martes 26 de abril, a las 11,30 de la mañana (para variar), se celebrará pleno ordinario en el Ayuntamiento de Ador con el siguiente orden del día:

1-Aprobación, del borrador del acta de la sesión anterior.
2-Sorteo designación de los miembros de las mesas electorales.
3-Convenio Diputación finalización centro social.
4-Decretos alcaldía.
5-Ruegos y preguntas.

13/4/11

ESLÒGANS

Gent d’Ador està buscant un eslogan per la seua campanya electoral. Nosaltres en tenim pensats uns quants, però no sabem quin triar. Ajudeu-nos a buscar el més apropiat. Si en teniu d’altres , feu-nos-los arribar i els estudiarem. Envieu-nos les vostres propostes al correu electrònic o bé als comentaris al blog.
Gràcies per la vostra col•laboració.

GENT VALENTA, GENT D’ADOR!
AMB TU, PER TU, PER ADOR!
NINGÚ FARÀ MÉS PER ADOR
GENT D’ADOR, ESTEM AMB TU!
UN ALTRE ADOR ÉS POSSIBLE
LA SOLUCIÓ, GENT D’ADOR.
AMB TU, PER ADOR!
NOVES IDEES, UNA ALTRA FORMA DE FER LES COSES!
ARA ÉS EL MOMENT, GENT D’ADOR.
GENT D’ADOR. AMB IL•LUSIÓ, AMB VALORS, AMB TU.
AMB LA VERITAT PER DAVANT.
JA ÉS HORA, JA!
JA HI HA PROU.


GENT D’ADOR PER LA TRANSPARÈNCIA
GENT D’ADOR PER UN FUTUR DIFERENT/DISTINT
AMB TU ÉS POSSIBLE EL CANVI, UNEIX-TE A GENT D’ADOR.
UN POBLE DIFERENT ÉS POSSIBLE. VOTA A GENT D’ADOR.
M’AGRADA SER DE GENT D’ADOR. ÉS DIFERENT.



DAVANT DE LA CRISIS, IL•LUSIÓ I CREATIVITAT.
EL NOSTRE LEMA: L’HONESTITAT.
EL NOSTRE ENTORN TAMBÉ ÉS LA TEUA CASA.
NO ET DEIXES PORTAR PER LES APARIENCIES, ESTAN FETES PER A FER-TE CAURE. ADOR JA HA CAIGUT PROU.
EN GENT D’ADOR TOTS SOM IGUALS.
NINGÚ ES FARÀ RIC A COSTA NOSTRA.
GENT D’ADOR: TRANSPARÈNCIA I HONESTITAT.

10/4/11

¡ENS HA TOCAT LA LOTERIA!

Hui, al diari Levante-EMV, apereixen dos notícies ben diferents sobre Ador. De la primera, que cadascú pense el que vullga; de la segona: Gent d'Ador se n'alegra i dóna l'enhorabona a tots els agraciats amb el nº 88.167 (un número que entrarà a formar part, i de quina manera, en la història del poble), sobre tot a Vicent, el retor, perquè s'ho mereix per lo bé que ha treballat al front de la parròquia.

El INE pregunta a 66 empadronados de Ador si viven allí.

La parroquia de Ador reparte 14,9 millones.

8/4/11

ADOR CAMPIO DEL "PARO"

Malauradament el “Paro” s’ha instal•lat a Ador, el mes passat hem aconseguit el campionat anual del paro de tota la Safor.
Si en febrer de 2.011 hi havia 129 parats, el mes de març ha acabat amb 136. Aquesta informació la publica el LEVANTE el 5 d’abril. També explica que des del mes de març de 2.010 al març de 2.011, ha augmentat l’atur un 32%.
Aquestes dades esborronadores sembla preocupar molt poc al Sr. Alcalde perquè el passat Plenari (31-gener-2.011), el grup municipal Gent d’Ador li va demanar entrar en el programa de Treball Protegit de la Safor (PACTSAFOR) per donar faena a parats del poble. Encara estem esperant la resposta. El Sr. Alcalde no vol saber res de la Mancomunitat de Municipis de la Safor on estan tots els pobles, no vol que el vigile ningú, però les conseqüències les paguem tots.
A més a més, quan es va presentar el Pla Zapatero, ja denunciàrem que els projectes elegits per invertir eixos diners no anaven a donar jornals als aturats del poble, sinó a empreses forasteres, com així va ocórrer. El Sr. Alcalde està més preocupat en mantenir-se en el poder que en treballar pels seus ciutadans.

Acabar amb el paro és impossible, però és possible lluitar i buscar totes les iniciatives existents amb la sana intenció de reduir-lo al màxim.

6/4/11

¿FRAU AL CENS ELECTORAL D'ADOR?

De nou el poble d'Ador es troba a les pàgines dels periòdics per qüestions que seria desitjable que no es produïren. El cas que ara ens preocupa és la investigació que està fent l'Oficina del Cens Electoral al poble per que ha notat un increment, com a mínim sospitós, en el cens del poble, sobre tot a la residència, on, en el tercer trimestre de l'any passat, es donaren d'alta 16 persones. Evidentment eixa és una qüestió totalment alié a Gent d'Ador, on ahí no pinta fava. Qui de veritat deu donar explicacions és el sr. alcalde, i creguem que té molt a dir.
Per que es feu una idea, Gent d'Ador, fins uns set o huit dies abans de la data de les eleccions, no té materialment en les seues mans el Cens del poble; el sr. alcalde el té tots els dies i el pot controlar. Això és una avantatge molt gran per a ell, ja s'imagineu perquè.
Sincerament, Gent d'Ador voldria que este assumpte es quedara en no res, però per desgràcia pareix que la cosa pinta molt mal.
Esperem que el futur d'Ador el decidim els adorers i aquells que han triat el nostre poble per viure i fer-lo seu, i no els forasters que estan ací "de paso".

Ací podeu trobar més informació:

-http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2011/04/05/comunitat-valenciana-alerta-sospechoso-aumento-censo-electoral-municipios/796092.html

-http://www.lasprovincias.es/v/20110405/safor/censo-electoral-sospecha-aumento-20110405.html

EN CASTELLANO:

De nuevo el pueblo de Ador aparece en las páginas de los periódicos por cuestiones que sería deseable que no se produjeran. El caso que ahora nos preocupa es la investigación que está haciendo la Oficina del Censo Electoral al pueblo porque ha notado un incremento, como mínimo sospechoso, en el censo del pueblo, sobre todo en la residencia, donde, en el tercer trimestre del año pasado, se dieron de alta 16 personas. Evidentemente esa es una cuestión totalmente ajena a Gent d'Ador, donde ahí no pinta nada. Quien de verdad debe dar explicaciones es el sr. alcalde, y creemos que tiene mucho que decir.
Para que os hagáis una idea, Gent d'Ador, hasta unos siete u ocho días antes de la fecha de las elecciones, no tiene materialmente en sus manos el Censo del pueblo; el sr. alcalde lo tiene todos los días y lo puede controlar. Eso es una ventaja muy grande para él, ya os imagináis por què.
Sinceramente, a Gent d'Ador le gustaría que este asunto se quedara en nada, pero por desgracia parece que la cosa pinte mal.
Esperamos que el futuro de Ador lo decidamos los adorenses y aquellos que han elegido nuestro pueblo para vivir y hacerlo suyo, y no los forasteros que están aquí "de paso".

Aquí podréis encontrar más información:

-http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2011/04/05/comunitat-valenciana-alerta-sospechoso-aumento-censo-electoral-municipios/796092.html

-http://www.lasprovincias.es/v/20110405/safor/censo-electoral-sospecha-aumento-20110405.html

5/4/11

AVISOS IMPORTANTES

Des del dia 4 fins l'11 d'abril, està obert el plaç per comprovar a l'Ajuntament si esteu en el llistat per poder votar el dia 22 de maig.

Tots els estudiants d'Ador, majors de 18 anys que estiguen estudiant ensenyances oficials: Cicles Formatius de Formació Professional, Ensenyances Universitàries de Grau, Diplomatura o Licenciatura, si voleu treballar este estiu i cobrar 500 € al mes, passeu per l'Ajuntament i apunteu-vos al programa "LA DIPU ET BECA".
Està a punt d'obrir-se el plaç per assignar les tres places que corresponen a Ador.
No espereu que vos informen, fareu tard.
Més informació: BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA DE VALÈNCIA Nº 76 DEL DIA 31-03-2.011, PÀGINA 47.

EN CASTELLANO:

Des del día 4 hasta el 11 de abril, estará abierto el plazo para comprobar en el Ayuntamiento si estáis en el listado para poder votarl el día 22 de mayo.

Todos los estudiantes de Ador, mayores de 18 años que estén estudiando enseñanzas oficiales: Ciclos Formativos de Formación Profesional, Enseñanzas Universitarias de Grado, Diplomatura o Licenciatura, si queréis trabajar este verano y cobrar 500 € al mes, pasad por el Ayuntamiento y apuntáos al programa "LA DIPU TE BECA".
Está a punto de abrirse el plazo para asignar las tres plazas que corresponden a Ador.
No esperéis que os informen, llegaríes tarde.
Más información: BOLETÍN OFICIAL DE LA PROVINCIA DE VALENCIA Nº 76 DEL DÍA 31-03-2.011, PÁGINA 47.

3/4/11

DRAPS

Tan malament està l'Ajuntament que no pot comprar quatre banderes i no tindre uns draps penjant en la façana?
Ja ho sabeu, si a algú li fan falta draps per torcar la pols, que passe per l'Ajuntament.

1/4/11

L'ALCALDE ESTÀ GENERÓS

El passat Plenari a la pregunta formulada pel grup municipal Gent d’Ador respecte a la compra de terrenys per la construcció de la nova escola pública, el Sr. Alcalde respongué que estava negociant.
Davant esta resposta i sabedors de la forma d’actuar, contractàrem un "detective privat" que ha fet la seua faena i que fa pocs dies ens ha passat el primer informe:
El Sr. Alcalde continua negociant i ha oferit 2 milions de pesetes per fanecada.
Recordem que l’última oferta era d’un milió vuit-centes mil pessetes la fanecada.
El cobrament de 360.000 € del cànon de la concessió de l’aigua potable per 25 anys l’ha capitalitzat i no seria d’extranyar que continuara pujant, puix estem en campanya electoral i necessita urgentment donar una sorpresa que li ajude a guanyar les eleccions.