9/9/12

A QUI CORRESPONGA


Aquestes passades festes m’he quedat un poc sorprés al veure a representants de l’Ajuntament en les precessons. Dic jo si a principi de legislatura (molt encertadament) s’arriba a un acord amb el Sr. Rector per a no acudir a actes religiosos perquè a les processons de les Festes Patronals si? A cas totes les processons no són iguals (Corpus, Combregarts, Sant Antoni, etc….).

Altra incoherència és que a unes processons van tres representants del govern Joan, Juan i Yolanda (Sant Josep i l’Aurora), el dia la Patrona van tots inclusos l’oposició i el dia del Crist van tots (oposició inclosa) exceptuant Josep. Això com ho agafem??  Tant el Govern com l’Oposició.

Perdoneu però no veig gens de coherència amb la desició presa a principi de legislatura. Pensava que després 72 anys església i estat anaven a separa-se en el meu poble però ja veig que no és així al 100%. Sé que hi ha coses molt més importants en que calfar-se el cap però com a bons governants heu de ser coherents amb les desicions que preneu.

En la meua  opinió no degueu acudir a cap processó (ja que ninguna és més important que una altra) o acudiu a totes. I si ho feu perquè la Comissió que organitza la festa us convida educadament i amb classe declineu la invitació al.legant que aquest govern no participa en actes religiosos.

I amb açò no vull dir que trenqueu relacions amb la Parròquia.

 Una altra cosa es demanar-vos per favor que publiqueu els resums dels plenaris igual que ho feieu abans d’entrar al govern. La gent que no podem anar als plenaris ens agrada estar ben informats i la xarxa ho permet. Publiqueu-ho tot (balanços econòmics inclosos) que els diners són de tots els veïns/nes del poble i que es parle d’Ador com a exemple de transparència i bon fer polític.

Agafeu-ho com una crítica constructiva (cosa que no dubte).

Espere que ho publiqueu al blog i que contesteu.

Moltes gràcies