30/9/12

Resum ple ordinari 28 de setembre de 2012


Abans de començar el resum del plenari celebrat el passat dia 28, volem dir-vos que tots els punts del mateix van ser aprovats per unanimitat. Per qui no sàpia què vol dir "unanimitat", dir que significa que tots els regidors, tant els que formen el govern com els de l'oposició, han votat a tot lo proposat. Advertir també que, qui va proposar tots els punts de l'ordre del dia, va ser l'equip de govern. Això què vol dir? Doncs molt fàcil: que si les propostes del govern són aprovades per l'oposició, és perquè el govern ho està fent bé.
També és molt interessant l'actitut de l'equip del PP, doncs pràcticament no pregunta al torn de Precs i Preguntes del plenari (recordeu la quantitat de preguntes que feia GA quan estava a l'oposició?); a este darrer no en va fer cap. Això què vol dir? La resposta també és molt simple i senzilla: que Gent d'Ador ho fa tant bé que no hi ha cap dubte, o igual és que no tenen ni idea de lo que és fer oposició (massa anys manant), o que no tenen ganes de fer faena; pot ser siga un poc de cada.
A més a més, parlant de preguntes, dir també que, quan en fan alguna, el sr. alcalde la contesta en l'acte, o a més tardar en uns dies, si així ho té a bé, el líder de l'oposició del PP, de passar pel destpatx del sr. alcalde a rebre la informació (en l'any i mig que GA ostenta l'alcaldia, el líder de l'oposició, el sr. Juan Vicente Estruch Estruch, només ha passat una vegada, i d'això ja en fa molt de temps. Eixe és l'interés que demostra pels assumptes del poble). Quan GA estava a l'oposició, qui era alcalde aleshores, contestava les nostres preguntes, quan ho feia, tres mesos després, per escrit i d'aquella manera, la majoria de les vegades, sense dir-ne res.

Resum:

1-L'acta s'aprova per unanimitat.

2-Al punt segon, GA ha optat per traure del pressupost de l'any
 que ve el dèficit corresponent a 2012. Este dèficit és la conseqüencia del balafiament, de fer front a una sèrie de sentències judicials que estem arrossegant, i de l'eliminació del deute pendent de pagament, que també arrosseguem, i que és INCOBRABLE (Pregunteu a qui corresponga per què).


3-La modificació ordenança fiscal taxa licències urbanístiques, s'aprova per unanimitat.

4-L'Ajuntament d'Ador ha establert un conveni de col·laboració amb el de Villalonga, on lo més destacable és que els empadronats allí gaudiran de les mateixes condicions i avantatges que els empadronats a Ador. L'objecticu, és clar, és el d'abaratir els costos de la piscina.

5-Els preus per enguany per l'us de la piscina són pràcticament els mateixos de l'any passat.

Per no estendre'ns massa, els següents punts, de gran interés, els tractarem un altre dia.