16/9/12

QUAN EL TRELLAT ES NECESSARI


Quan des del govern nacional, del PP, i de la Generalitat, també del PP, ens recorden dia sí i dia també que estem en una crisi descomunal i que hi tenim més de 5.000.000 d’aturats.
Quan un muntó de famílies espanyoles, i valencianes ho estan passant molt malament.
Quan estan tancant moltes empreses i estan acomiadant a la gent al carrer.
Quan estan llevant mestres i llicenciats i retallant en educació i també acomiadant  metges i infermeres i retallant en sanitat.
Quan els governants del PP estan retallant les ajudes per a les persones amb dependència.
Quan els governants del PP no es cansen en repetir-nos que no és l’hora d’aldarulls, vagues i protestes, si no d’arrimar el muscle.  Quan han augmentat un IVA, que no pensaven tocar, …i més que en vindran, per tornar a aconseguir la liquidesa necessària per poder tornar a la normalitat.
Quan hem perdut tots els drets com a treballadors, amb la nova llei laboral, i hem perdut molts beneficis socials guanyats amb molts anys d’esforços.
Quan el trellat, o el seny, el que preferesquen, és més necessari que mai, va i alguns votants, o simpatitzants del PP d’Ador, als quals pel que es veu no els hi afecta aquesta crisi, s’atreveixen a criticar que el grup Gent d’Ador, majoritari a l’ajuntament, ha fet, amb motiu de la festa de la Patrona, un vermut auster després de la missa major, - on per primera vegada no ha sobrat res i tots varem menjar i beure suficient – i, uns focs d’artifici, després de la processó, de pena, i a més remarquen que aquesta, la Patrona, no s’ho mereix. Segurament tenen línia directa amb ella i saben el disgust que té.
Quan el govern de l’ajuntament està estudiant la millor manera de combatre i de passar la crisi, preocupat per estalviar i retallar tot allò que no és important per a les persones d’Ador - segurament que tampoc per a la Verge de Loreto - per fer que el poble tinga assegurats els serveis bàsics, i poder pagar als proveïdors les factures endarrerides, així com els interessos dels préstecs que s’han demanat, va i resulta que no hem quedat bé amb la Verge perquè la gent no ha quedat farta o no s’han cremat uns milers més d’euros en focs d’artifici el dia de la Patrona. Si anaren al Plens, ara que es fan en horari per a tothom, sabrien que encara es deuen moltes factures de menjars, orquestres i castells de festes passades.
Per acabar, vull pensar que la majoria de votants del PP d’Ador estan en contra d’aquestes, per a mi, desafortunades crítiques i que quan enguany trobem una rebaixa en la contribució, que també farà aquest ajuntament, ens alegrem tots.

Un veí.