20/6/07

ANIMAT A PARTICIPAR

L'agrupació independent Gent d'Ador es transforma des d'ara en una plataforma cívica per tal de relacionar les persones del poble d'Ador que mostren inquietuds per la ciència, les arts, la cultura, l'economia, la natura, els esports, la distribució de l'oci, i en general pels problemes del món actual, amb especial referència al poble d'Ador.
La nostra finalitat és crear un fòrum on les inquietuds dels components es posen de manifest i des d'on s'asssenyalen actituds que puguen portar-nos, d'una part, a realitzar-nos com a persones, i d'altra a aconseguir un món més equitatiu, tolerant, solidari, just, i amb respecte per la natura.
Com déiem en la presentació, no volem que el blog siga només un lloc on poder acudir per a assabentar-se de què és el que passa "políticament" al poble. Volem que també siga un lloc d'encontre cultural, esportiu i social. Tots aquells que vullgueu, i ací també incloguem a totes les associacions del poble i a les festes, podeu anunciar les vostres activitats que aneu a realitzar com si fos un tauler d'anuncis, doncs d'una forma quasi automàtica arribarà a gran part de la població.
Volem proposar-vos algunes seccions que podeu anar completant amb les vostres aportacions:
Per exemple podríem fer una secció (en el blog s'anomenen etiquetes) de futbol; una altra d'atletisme; ara que anem a tindre una ¿piscina coberta?, una secció de natació; podeu fer fitxes dels llibres que llegiu per a recomanar-los-els o no als altres, o de pel.lícules que haveu vist; també podríem fer una secció de fotografies del poble, ací recomanem que el tamany de les fotos no siga superior a 30 KB, encara que es perda un poc de definició, per a no ralentitzar la descàrrega de la pàgina; també una secció d'anuncis on podeu anunciar les activitats que es vagen desenvolupant en el poble; una altra podria ser de contes i relats, tant infantils com per a gent més major; també seria interessant una secció amb anècdotes de la gent del poble, que al cap i a la fi conformen l'historia xicoteta de la gent d'Ador. Qualsevol cosa que se vos ocórrega i que cregueu que puga tindre algun interés per a les persones que conformem aquesta comunitat, no dubteu en fer-nos-ho saber. També podeu enviar-nos aquells enllaços que trobeu molt interessants per que la resta de la gent els puga visitar. Només demanen dues coses: respecte i bona educació.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat es que es una idea fabulosa esta del blog per Internet, a mes de saber moltes coses que pasen en el nostre poble podem opinar y plantejar propostes.
En davant

Anònim ha dit...

no sabeu que la ceba és bona per a la ràbia? Aneu plantant a tonellaes!!

Anònim ha dit...

Colló, t'amagues més que les cebes. Sàpies que també és bona per fer botifarres. Per cert, a veure si aprens a escriure millor en valencià, o millor, a redactar.