26/6/07

NOVA TELEVISIÓ


Per fi podem veure la televisió com cal, clara i transparent, sense interferències i amb abundància de canals. S'enrecordeu l'any passat per ara que es feia el Mundial de Futbol a Alemanya? Com que el feien en La Sexta i ací no la teníem sintonitzada en el nostre esplendorós i majestuós repetidor de l'Ermita, només podíem veure els partits de la selecció espanyola, i gràcies; entre altres molts exemples. Però açò s'ha acabat, l'era de la incomunicació televisiva ha arribat a la seua fi. Però no és gràcies al nostre esplendorós i majestuós repetidor de l'Ermita que s'ha reconvertit en un prodigi de la tècnica audiovisual via satèl.lit i "hasta el infinito y má allá", no, si ara podem veure la televisió en condicions és gràcies a Palma de Gandia, el nostre benvolgut veí, que també farts de viure en la més absoluta incomunicació televisiva en ple segle XXI, ha decidit desmarcar-se i posar un repetidor com Déu mana, amb TDT (Televisió Digital Terrestre) on s'agafen més de 25 canals de televisió amb una qualitat d'imatge i so espectacular, si la comparem amb la que emet el nostre esplendorós i majestuós repetidor de l'Ermita.
Per poder veure la TDT cal comprar un descodificador. En Carrefour, i no és per fer propaganda, hi ha un que val 29 € i que l'hem provat i funciona a les mil meravelles.
I ara cal plantejar-nos una pregunta: per què hem estat tant de temps sense poder veure la televisió en condicions? Segons una valoració feta per aquest grup, la resposta més clarificadora és: perquè a algú no li interessava que es veren les cadenes comarcals, no fora que a la gent lip pogueren arribar informacions intoxicades i intoxicadores, doncs ja ho diu el proverbi: "la informació és poder" i nosaltres afegim; "i la desinformació també".
Ara només cal pensar en què fer amb el nostre esplendorós i majestuós repetidor de l'Ermita, perquè com a repetidor val més jubilar-lo. Des d'ací proposem un concurs:
Idees per a aprofitar d'alguna manera l'esplendorós i majestuós repetidor de l'Ermita. Envia'ns la teua proposta a gentdador@mixmail. com. Ja pensarem quin premi li donem al guanyador.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

BEEEEEE, SI SENYOR¡¡¡¡ (encara que siga per el poble vei). Se sap alguna cosa sobre si el repetidor en questió era de prova? tenía entes aixo.

Per cert, bona manera de informar. ;)

Anònim ha dit...

jo el posaria al costat mateix de l'ermita i li penjaria la campana dalt per a que fera de campanar.

Potorro

Anònim ha dit...

i perque no el fan a trossets i el repartixen pel poble pera que tingam un record de les vegades que l'em maleit per no poder vorer be la tele

Anònim ha dit...

m 'agradaria em donareu més informació sobre lo del TDT. Si em compre l'aparell i l'instal.le en la TV de ma casa ja puc veure tots els canals?.
Jo proposaria redactar un escrit donant les gracies a l'ajuntament de Palma

Anònim ha dit...

Pel que sabem si teniu l'antena de la televisió encarada a l'ermita i poseu el decodificador de TDT, no la veureu per aquest darrer. Llavors, si encareu l'antena cap a Oliva sintonitzareu a la vegada la senyal analògica i la digital. Tingeu en compte que la TDT està en proves i moltes vegades no es veu, aleshores heu de posar l'analògica per poder veure "be" la televisió.

Anònim ha dit...

Podriem transformar-lo en un arbre de Nadal. Je, je