5/6/07

PRESENTACIÓ

Gent d'Ador és un grup de persones vinculades totalment al poble d'Ador, que deixa de costat ideologies, per dur endavant un projecte que tinga continuïtat en el temps, progressista i il.lusionador, per tal d'aconseguir un poble modern, pròsper i amb una excel.lent qualitat de vida.
Així és com el grup Gent d'Ador ens presentàvem en el full informatiu que repartirem per tot el poble i on també s'exposava el programa electoral que preteníem portar endavant. Però bé, les eleccions han passat i no hem aconseguit abastar allò per lo que tant havíem treballat, es a dir, l'alcaldia del poble. Però açò no canvia res de lo expressat en el primer paràgraf, es a dir, el grup Gent d'Ador continua unit, amb més ganes i més fort, per a fer una tasca digna de tota aquella gent del poble que ha confiat en nosaltres i a la que li volem agrair des d'ací el seu suport, i a la que li diguem que no els anem a fallar. Durant el pròxims quatre anys estarem en l'oposició, i des d'allí farem tot el que estiga en les nostres mans i més si es precís per que les coses es facen en este poble com cal. Anem a fer una oposició dura, coherent amb els nostres plantejaments, i constructiva, on deu anar tot fil per randa i on no anem a deixar que ningú faça el que li done la real gana.
Com tots sabeu, una de les principals mancances d'este poble és la informació que arriba als ciutadans de part de l'Ajuntament, unes vegades escassa i d'altres distorsionada o manipulada. És per això que hem decidit obrir esta bitàcora o blog en internet, per que tota la informació que puguem recollir en l'Ajuntament us arribe directament, sense cap filtre ni manipulació. Este era un dels principals lemes del nostre projecte, la transparència, així com la informació i el diàleg.
Però no volem que el blog siga només un lloc on vindre a informar-se del que passa en l'Ajuntament, això seria molt avorrit, per això vos proposem que hi participeu tot el que vullgueu en este projecte. La manera de fer-ho és molt fàcil. Ho podeu fer de dues maneres diferents: en primer lloc podeu comentar tot allò que ja estiga publicat en el blog, la manera de fer-ho és punxant on diu comentar en la part final de cada publicació; i també podeu participar escrivint vosaltres mateixos tot allò que se us ocórrega, tant si està relacionat amb l'Ajuntament o amb el poble, com si no. Lo únic que demanem és que qualsevol publicació o comentari que es faça, guarde totes les normes d'educació. Els comentaris en un principi no estaran moderats, ara bé, si la gent comença a insultar, a calumniar, a dir mentides, etc. no tindrem més remei que posar un filtre, i només apareixeran aquells comentaris i publicacions que tinguen un respecte pels demés; criticar no significa insultar ni desmeréixer a ningú.
El blog està obert a tota la gent del poble, siga de la ideologia política que siga i haja votat a qui haja votat en les darreres eleccions, es més, el nostre desig és que tot el mon opine i argumente el millor que sàpia les seues posicions, així tots podrem comparar qué és el que fa cadascú i la pròxima vegada poder triar lliurement el que creguem millor per al poble.
A l'hora de publicar un comentari o un article podeu escriure el vostre nom, fer-ho de forma anònima o posant-vos un malnom o "nick". Cada u que faça el que més li convinga, ara bé, tornem a repetir, esperem el major respecte de tots per a tots.
La tasca que ens espera fins les properes eleccions serà llarga i dura, és per això que vos demanem a tots vosaltres que col.laboreu el que pugueu per que l'objectiu marcat siga prompte una realitat.
Tots aquells que vullgueu participar escrivint alguna cosa, ho podeu fer enviant el vostre escrit a la seguent direcció: gentdador@hotmail.com, en el correu adjuntareu bé en Word o en Salt si és en valencià, el vostre escrit. Esperem la vostra participació.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore si ara mos enterem de lo que passa en este poble.

Anònim ha dit...

Pero no sols es una faena del politics. Tots, deuriem lluitar per conseguir informació i que es contara amb el poble per a decidir.

Crec que es el moment de prende part...

Adorenfestes ha dit...

M'ha sorprés molt gratament la creació d'aquest blogg; espere que no siga "arrancà de bou..."
Em sembla una idea genial perquè a més de mantenir-nos informats de tot el que ocorre al nostre poble, podem crear una "xarxa de bloggers" que farà que gent d'Ador es conega més i que treballen amb més força per Ador que a la fi i al cap és el que volem tots.