3/8/07

A ADOR CAP TOT

Com ja sabeu, al nou polígon industrial d’Ador, es vol instal.lar una Planta Trituradora de Residus Urbans no Contaminants.
A Oliva, l’Ajuntament tenia la intenció d’aprovar una indústria semblant o igual que la d’Ador per colmatar o regenerar una vella cantera que s’havia menjat part d’una muntanya, però la pressió dels propietaris i de l’associació civil Salvem l’Almuixic, presentant 116 al.legacions a la Conselleria de Territori i 59 a l’Ajuntament, ha servit per desestimar definitivament el projecte.
Ningú a la Safor vol esta planta. Per què ADOR SI?
Si al nou polígon arriba, que no tardarà, la instal.lació d’una refineria de BIODIÈSEL. Quina empresa anirà al polígon? Què pensen els propietaris de les parcel.les?
Cregueu posible construir al costat del polígon?
Molt prop hi ha una urbanització.
I els veïns i veïnes del poble, que sofrirem la gran quantitat de camions que passaran pel poble.
Del soroll, pols, etc. millor no en parlem.

QUÈ PODEM FER

Podem al.legar a l’ajuntament d’Ador, fins el 26 d’agost.

En el diari Levante del dia 30/7/07 va aparéixer aquesta informació. Si en voleu saber més, punxeu en l’adressa de baix.

ENLLAÇ: http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=3610_12_326226__Comarcas-Generalitat-rechaza-planta-residuos-construccion-lAlmuixic-Oliva


Si voleu més informació pregunteu a : GENT D’ADOR.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per la web! Gràcies a vosaltres ara estem un poc més enterats de tot el que va passant. Molts ànims per a continuar.

Anònim ha dit...

Realmente nuestra primera autoridad está empeñada en que se cumpla aquello de: "Ador fa pudor". Quizás crea que es una buena marca comercial y turística de la que estar orgullosos y así atraer a la gente para que nos visite.