20/10/08

I ARA QUÈ?

M’agradaria saber que van a fer ara amb la resta de PAIs que el Sr. Alcalde havia dissenyat per al poble d’Ador.
La veritat és que molts veïns i veïnes d’aquest poble estem un tant preocupats (i pense que alguns d’ells li han votat amb la intenció de també fer-se rics, cosa que anava dient-se entre molts d’ells, però l’avarícia ha trencat, de moment, el sac, la gallina dels ous d’or ha mort.) perquè el que se’ns ve al damunt pot ser molt pitjor que la crisis econòmica, perquè alguns podem quedar totalment arruïnats. I per què dic això: perquè el projecte d’urbanització ja està aprovat, l'empresa que ho té que portar a terme guanya diners amb la urbanització, encara que les parcel·les no es venguen, per que això ja serà un problema dels propietaris. L'empresa , si les coses no es venen com abans, que és el més probable, no voldrà comprar-nos les terres, i ningun particular tampoc. Aleshores ens veurem obligats a urbanitzar amb dos opcions: o regalar les terres a qui puga fer-se càrrec o pagar els 20, 25, 30... milions que ens pot costar urbanitzar-les, hipotecant la resta de les nostres vides, per a que algun dia s’urbanitze o no.
Ara jo propose una idea. Tots aquells que s’han pogut beneficiar de tota esta macroidea “d’Ador City, ciudad de Vacaciones”, que han vist com s’han incrementat les seues arques, deurien subvencionar a aquells veïns que ara veuran, sense menjar-s’ho, com el curs de les seus vides ha canviat, per l’avarícia d’uns quants.
Que curiós, no us recorda, en xicoteta escala, tot allò que estem sentint en la televisió darrerament per allò de la crisi?, eixos quants magnats que han afonat al món sencer per la seua cobdícia ?, doncs això ho podem traslladar en xicoteta escala a una infinitat de pobles de la comunitat valenciana, i entre ells al nostre.
Això era algo que des del Blog ja anava dient-se, però diuen que no hi ha més cec que el que no vol veure, i això ha passat ací.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El principal problema es que el Sr. Alcalde no es veura afectat del que ha fet. Com de costum ell te l'esquena ben coberta. A vorem com queda "Ador ciudad de vacaciones".

Anònim ha dit...

El teu article exposa una realitat certa.
Les persones d´este poble. Com som?.Ningú te res a dir?.Parlen de la veina i del vei i de les coses fomamentals que interessen a tots, ningú te res a dir.Per què té que organitzar este home els PAIS,com vol i quan vol .No contem els propietaris per a res? Ells son els que deurien estar informats, decidir i contrarar l´emprsa constructora que més afavorixca i convinga per a tots, i si no convé fer-se en estos moments de crisi,doncs es paralitza. No s´han de buscar els interessos dels constuctors ni politics, s´han de buscar els interessos de les persones del poble.
- Ha fet un poligono sense aigua.BE.
-Ha desfet la muntanya del Collao.BE.
-L´Alfas, tots els horts perduts perquè el propietari és un fantasma que ningú sap. BE.Poliesportiu, plaça,cam de futbol... TOT BE.
Perdoneu però som uns borregos, no som sants però massa conformats.
Deixem que ens dirigixca i manipule els nostres bens i interessos el director de l´orquesta que no sap menejar la batuta.
No servix nés que per a fer empastres.
En mans de qui estem?.
Jo sols voldria una persona demòcrata, que exercira la democracia.Es demanar massa?.
DEMOCRACIA ES EL PODER DEL POBLE SÒBERA.

Anònim ha dit...

soc un propietari que seguramet hem veure afectat i perdre el meu hortet per culpa d'un sr que li ha entrat la megalomania de esfaltar i fer rics als que esfalten. Perquè serà?