9/10/08

SEGUIM IGUAL

El proper dia 12 d'octubre farà un any de les pluges torrencials que feren tant de mal a particulars i a moltes infraestructures. D'entre elles cal destacar la solsida que provocà la caiguda de la famosa pedra al nou poliesportiu ¡I d'això ja fa un any! I encara no està obert el susdit poliesportiu. Podeu creure-vos que Gent d'Ador ho ha preguntat més d'una vegada per què encara no s'ha obert al públic, i lo únic que hem tingut per resposta és el silenci o paraules vagues i buides, com si hi haguera alguna cosa que ocultar, però ja sabem que si aquest govern es caracteritza per alguna cosa, és per la seua falta de transparència i la nul.la transmissió d'informació a l'oposició, o lo que és el mateix, als seus ciutadans.
Aquelles pluges passades també feren malbé la carretera de Villalonga. No teniu més que anar per ella per a veure que està plena de tanques de plàstic que protegeixen els despreniments que provocà la pluja en marges i talusos. Gent d'Ador en més d'una ocasió també ha instat al PP per que es posen en comunicació amb la Diputació, que és qui té la competència, per a que arreglen la carretera. Si ho han fet no ho sabem, seguint la lògica d'este govern; el que sí que sabem és que després d'un any la carretera continua igual de mal.
I anuncien gota freda per a este llarg pont. Esperem que per no prendre les mesures adequades quan tocava, no tinguem ara que patir noves conseqüències.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no tinc ni idea del que passa al poliesportiu d'Ador, però segurament estaran fent estudis del perill que això suposa, de permisos... i algo falla, per això no diuen res o diuen que es per l'aigua dels waters, de la llum... El que està clar es que volen amagar la veritat.

Anònim ha dit...

Estos dies passats hem vist que estaven treballant, els de Iberdrola i els de l´empresa Cobra , al transformador de l’Aedo.
Què feien? Semblava que ampliaven la potència del transformador.Els que vivim allí estem preocupats, els ho preguntarem i la contestació va ser : “ hi ha que adaptar les coses a les noves necessitats.”
Què noves necessitats ? ¿Será com diuen el poliesportiu i la residència ?
Si fóra així recordem al senyor alcalde que la gent dáquesta urbanització ens pagarem el transformador dient-nos que recuperariem part dels diners quan fóra cedit a la companyia hidroelèctrica.
Si encara és nostre, ¿què toquen sense el nostre permís ?
Si ja està cedit, ¿ on estan els diners?

Anònim ha dit...

Gracies per intiresnuyu iformatsiyu