26/10/08

ÉS AÇÒ DEMOCRÀCIA?

El teu article exposa una realitat certa. Les persones d´este poble, com som? Ningú te res a dir? Parlem de la veïna i del veí, i de les coses fonamentals que interessen a tots: i ningú te res a dir? Per què ha d'organitzar este home els PAIS com vol i quan vol? No contem els propietaris per a res? Ells són els que deurien estar informats, decidir i contractar l´empresa constructora que més afavorisca i convinga per a tots, i si no convé fer-se en estos moments de crisi, doncs es paralitza. No s´han de buscar els interessos dels constructors ni polítics, s´han de buscar els interessos de les persones del poble.-Ha fet un polígon sense aigua. BE.-Ha desfet la muntanya del Collao. BE.-L´Alfàs, tots els horts perduts perquè el propietari és un fantasma que ningú sap. BE. -Poliesportiu, plaça, camp de futbol... TOT BE.Perdoneu, però som uns borregos, no som sants però massa conformats.Deixem que ens dirigisca i manipule els nostres bens i interessos el director de l´orquestra que no sap menejar la batuta.No servix més que per a fer empastres.En mans de qui estem?.Jo sols voldria una persona demòcrata, que exercira la democràcia. Es demanar massa?
DEMOCRÀCIA ÉS EL PODER DEL POBLE SOBIRÀ.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola amic, cuanta raó que tens, tanta mala cosa que fa, a vore si te ya collóns de una volta a posar la LLUM en les cases del cami del cementiri , que esta fense masa llarc.
Adeu.

Anònim ha dit...

Estem en mans de gent que pensa que tot ho fa be! El més important en esta vida són ells, ells i ells. Són tant prepotents, que al seu blog sols hi ha enllaços amb blogs d'altra gent que és com ells, no hi ha enllaç amb el blog de Gent d'Ador, ni amb el de la Murtera... "sols ells, ells i ells". Trist.

Anònim ha dit...

Hola.
Abans de tot, fel.licitacions per la tasca que feu de divulgació del poble d'Ador.
Encara que no estic d'acord amb algunes exposicions en temes de política, i no vaig a entrar en això, he de dir que al menys, l'actual equip de govern ha complit en certs aspectes com el de donar servei de seguretat ciutadana en un policia local, que compleix la seua feina en dedicació i al qual estic molt agraïda.
-Ja saps qui sóc, gràcies a tu el meu marit i el meu fill dormen més tranquils -
L'únic que demanaria és que no fossis sol.
Quan salutes des del cotxe, demane que l'alcalde per fi es decideixi a posar-te un company al menys, ja que és molt important la tasca que fas, i els compromisos dels que ens treus al poble. Però només tù, de nit quasi sempre... això és una burrada.
En fi, que la critica és bona, però per favor, mirem les coses bones que ha fet este alcalde, a poc a poc, que no tot és dolent.
Moltes gràcies i un petó a tots.

Anònim ha dit...

M'agradaria contestar al anterior comentarista. Es que crec que molts confundeixen el que a mi m'aprofita amb això esta molt bé. Es a dir, a tu et pot agradar que posen un municipal(cosa amb la que tot el mon estem d'acord), però això no vol dir que la major part de les coses que fa aquest Ajuntament estiguen ben fetes, sino més bé al contrari ( et dic alguna perque no vull extendre-me i estan la majoria penjades al blog: els plens es fan a hores on la gent no pot aistir, no es fan les ofertes d'empleo com caldría fer-se, el poliesportiu porta 2 anys tancat i ningú sap per qué, la casa del jovens s'inunda d'aigua, el poble esta pessimament senyalitzat...) I no soles ho dic per aquest últim comentari, sino perque m´he donat compte que es una tónica prou generalitzada.