12/2/09

CONTINUACIÓ DE LES RESPOSTES DE L'ALCALDE

QUARTA PREGUNTA

CONTRACTACIONS LABORALS.

De nou el Sr. Alcalde ens sorprén amb noves contractacions laborals al nostre poble.
L’estiu passat, sense dir-nos res, (com és el seu costum) ha contractat a dos nous treballadors, un policia local i un coordinador-monitor cultural-esportiu i no sé que més.
Donat per suposat els llocs de treball, deuria tractar-los on correspon, al Plenari corresponent, però vosté, una altra vegada més, ens demostra que no compta amb nosaltres per a res, després quan li ho diguem se’ns enfada, problema seu, nosaltres, el grup municipal de GENT D’ADOR , considerem que de nou ens ninguneja i que desprècia les nostres opinions.
- Sr. Alcalde, ¿com ha fet la selecció del personal contractat?
- ¿Ha ofertat públicament estes places al poble, com correspon?.
- ¿Quina funció tenen?.
- ¿Quin tipus de contracte?. Duració, salari, horari etc.

CONTESTACIÓ DE L’ALCALDE:

La selecció de personal es fa o be amb la presentació de currículums que es troben en la borsa de treball de l’Ajuntament o amb els convenis d’INEM-Corporacions Locals o els convenis del SERVEF que segueixen el seu curs ordinari de contractació.
En les dependències de l’Ajuntament i, per a qualsevol tipus de dubte estan tots els informes i convenis que ha de respectar el dit organisme. No obstant, si tenen algun dubte poden passar a vuere-ls.
Continuarem demanant subvencions tant a l’INEM com al SERVEF dins dels programes socials (emcorp, pamer, salari jove...)

QUINTA PREGUNTA.

PISCINA MUNICIPAL.

Al Plenari del 25 de gener de 2.008, s’aprovà adjudicar el concurs de cobriment de la Piscina Municipal 1ª Fase a Cobra Instalaciones y Servicios S.A. per l’import de 324.567,24 €uros.
De les quatre empreses que es presentaren, s’adjudicà l’obra a l’esmentada societat perquè obtingué més puntuació que cap altra. En concret se li asignaren 16 punts perquè reduïa el termini d’execució de les obres ( de tres mesos a dos) i 5 punts per aportar una cadira hidràulica per a minusvàlids (preu inclòs al pressupost).
Encara que moltes vegades ens hem brindat a participar, MAI se’ns ha convidat i les pliques sempre les ha obert vosté sol.
Sr. Alcalde , vosté fa unes declaracions a la revista Gente de la Safor dient:”el proyecto tiene una fase ya ejecutada y queremos reemprenderlo en septiembre porque esperamos que antes de fin de año esté en marcha”.
Per tot el que hem exposat li preguntem:
- ¿On està la cadira hidràulica inclosa en la 1ªFase?.
- ¿No tenia que començar en setembre la 2ª Fase?.


CONTESTACIÓ DE L’ALCALDE

En quant estiga acabada l’obra es posarà la cadira hidràulica i es posarà en funcionament tot. El que dic és que les obres segueixen el seu camí i s’acabaren prompte, com més prompte millor.


SISENA PREGUNTA

CENTRE JUVENIL

Els amics i amigues que tenim al poble estan preocupats per la situació en que es troba el CENTRE JUVENIL del nostre poble. Pareix ser que les parets estan bastant brutes, la humitat està present i la il.luminació és molt deficient.
-Ens agradaria saber tot allò que es fa per mantindre’l.
-¿Quan solucionarà les deficiències esmentades?-
-Voldríem que ens facilitara per escrit la programació del Centre Juvenil.
-També les activitats realitzades i per fer d’enguany.

CONTESTACIÓ DE L’ALCALDE

Quan estiga acabada l’obra que s’ha aprovat en l’últim ple es concretarà tot.

SETENA PREGUNTA

GRAN PRIX

A les hores d’ara ja sabem allò del Gran Prix, aprofitem per felicitar a tots i totes per l’èxit aconseguit, i al mateix temps, com que el Sr. Alcalde no ens demana opinió ni explica res mai, diga’ns quan i en què pensa invertir el premi.

CONTESTACIÓ DE L’ALCALDE:

El premi deIs 30000 euros ja saben tots on es va a invertir ja que crec que ho he dit prou vegades. El que passa és que vostés no s’assabenten de res o no volen assabentar-se. Es va a derrocar la casa per a la construcció del centre social i l’alçament de la piscina municipal.

HUITENA PREGUNTA

EIXIDA DELS XIQUETS DE L’ESCOLA.

Els pares i mares dels xiquets que van a l’Escola d’Ador estan preocupats per què a les dotze del matí quan ixen , no hi ha cap agutzil que es preocupe de què al creuar el carrer no els passe res, ja que per la zona baixen els camions de la cantera de terra que hi ha més amunt. Com que no volem que passe res que després haja que arrepentir-se, li demanem Sr. Alcalde, que el més prompte possible busque i col.loque al lloc coresponent una persona responsable que evite conseqüències dramàtiques.

Ador a 30 d’octubre de 2.008
Gent d’Ador

CONTESTACIÓ DE L’ALCALDE:

Avisats els algutzils mumcipals poques vegades i per motius de treball no han pogut estar en el lloc, per tant continuaran estant a les hores que toca eixir per a la seguretat de tots.

Ador a 13 de gener de 2009.-
L’Alcalde

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per favor, pregunteu-li la propera vegada, com pensa fer front al manteniment de la piscina coberta? Es concient de que suposa un grapat de bitllets mantindre uns instal.lacions així en bones condicions? Com ho pensa pagar? Ens pujarà la contribució un 100 % més?

Beniarres al dia ha dit...

L'alcalde d'Ador és un autèntic atrevit i em sembla que no ceu massa en la democràcia participativa (cosa bastant habitual en els polítics del PP.

Sols veig una cosa, quan acaben les obres tindreu resposta a quasi totes les preguntes i després que passarà si no es compleix lo signat?