9/2/09

RESPOSTES DEL SR. ALCALDE A LES PREGUNTES QUE LI FÉREM EN EL PLENARI DEL DIA 30-10-2008

L'altre dia ens equivocàrem publicant les respostes corresponents a les preguntes que efectuàrem perquè el sr. alcalde ens les donà equivocades. Demanem disculpes i ara les publiquem com cal.

PRIMERA PREGUNTA

CASA DE CULTURA

La revista GENTE DE LA SAFOR, en el número 1.015 del dia 15-08-08 a la pàgina 43, referent a la construcció de la Casa de Cultura, vosté diu el següent:
- “ Se ubicarà al final de la calle Cervantes, encima del antiguo depòsito del agua potable. Vamos a ver si cambiamos el depòsito y lo hacemos en cabecera para evitarnos una partida econòmica importante en viguetas de hierro”.
Gent d’Ador li pregunta:
- ¿Què vol dir això de què “ lo hacemos en cabecera”?
- ¿Canviaria tot el sistema d’aigua del Poble?
- ¿Ha fet el correspont estudi de les despeses que ocasionaria?.
- Si la Conselleria d’Educació no va autoritzar l’ampliació de l’Escola per estar al costat del barranc.¿Com consentix i subvenciona la construcció de la CASA DE CULTURA al costat del mateix barranc.
Sr. Alcalde, vosté sap que Gent d’Ador li ha dit moltes vegades que el lloc escollit no és l’aconsellable per les raons que ara li repetim:
- Damunt del dipòsit de l’aigua potable.
- Al costa d’un barranc.
- L’edificabilitat s’ha de fer verticalment i implica moltes escales, ascensors i finestres enreixades.
- Poca disponibilidad als seus voltants dels aparcaments necessaris per a realitzar activitats amb molta assistència de públic.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE

En capçalera em referisc al principi.
No canviaria absolutament res en el sistema d’aigua.
Les despeses que ocasionaria s’estan mirant amb SEASA, Conselleria de l’aigua i Confederacio Hidrogràfica del Xuquer.

SEGONA PREGUNTA

REPETIDOR DE T.D.T.

Sembla recordar que en el primer Plenari d’esta legislatura el portantveu del grup de Gent d’Ador li va preguntar per la instal.lació del repetidor de Televisió Digital Terrestre. També déiem que Palma ja disfrutava de més de trenta cadenes de telvisió.
Un any després les coses continuen igual i a la mateixa publicació assenyalada en la pregunta anterior, vosté diu: “ ..vamos a realizar cuanto antes las obras para ver si en el mes de septiembre ya se puede ver la T.D.T. en Ador”.
Setembre s’ha acabat i octubre també, a hores d’ara no sabem res, la TV. es veu ara sí , ara no, ara mai, poques cadenes i amb moltes ratlles.
Sr. Alcalde diga’ns com està la situació i quan gaudirem de la T.D.T. igual que la resta dels pobles de La Safor.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE
S’está treballant en la construcció de la torre perquè s’instal·le i muntar els equips per poder dónar el corresponent seivici al nostre municipi així com als que estan en zona fosca.



TERCERA PREGUNTA

PARADES AUTOBÚS DE LÍNIA REGULAR

Actualment la línia d’autobús d’Ador a Gandia s’ha perllongat fin a Villalonga, això ha fet que tinga diverses parades a l’Avinguda de La Safor. El lloc on pugen i baixen els passatgers es troba en una zona pràcticament despoblada, no senyalitzada i desprotegida de les inclemències del temps.
El meu grup considera que els nostres conveïns es mereixen, com ja hi ha per tot arreu, Potries, Villalonga etc., unes parades senyalitzades, il.luminades, protegides i segures. Per tant li preguntem:
-¿Sr. Alcalde pensa preocupar-se alguna vegada pel problema?.
-¿Per què no parla amb l’empresa concesionària?.
-Podria també buscar ajudes i subvencions i propaganda que ens ajudara a reduir el cost.

RESPOSTA DEL SR. ALCALDE

Jo, com a Alcalde, si que m’he preocupat de la instal·lació de parades per als veïns. S’esta en conversació amb la Conselleria d’Infrastructures i Transport perquè siguen ells els que ens posen dites parades, al mateix temps podem traure alguna cosa mes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no entenc les respostes

Anònim ha dit...

Pagar tants impostos i que ens donen aquestes CONTESTACIONS !!