6/2/09

LA PLAÇA DE L'AJUNTAMENT

( Millor dit l’aparcament municipal del poble)
Ja feia temps que no havia passat per la plaça, però hui m’ha cridat l’atenció que molts dels adoquins (que per cert segur que van costar un dineral), estan per algunes bandes alçats i per altres afonats, amb la qual cosa, algun dia qualsevol persona tropessarà i caurà i ,si es fa mal(déu vullga que no) i està un poc espavilada, tindrem lio i ens costarà diners, amb tota la seua raó.
Tot això m’ha fet tornar a pensar en allò de : qui controla com es gasten els diners públics i quina responsabilitat té aquell que els gasta sense trellat?. M’explique: aquesta plaça es va modificar amb muntó de diners, i els que ho varen aprovar de segur que desconeixen ( o a lo millor no els importa…) la finalitat que té hui dia aquesta plaça , (que segur que no té res a veure amb la de projecte inicial) un simple aparcacotxes.
A mi totes aquestes coses m’indignen. Com es donen els diners a projectes que desprès ningú investiga?. Ací, al poble, ja tenim algun exemple : com el poliesportiu o el sistema de degoteig dels camps, que mai s’han posat en pràctica amb la despesa pública que es donà i els pagaments que estan suportant els propietaris per a res, desprès de veure el que hi ha programat al nou PGOU,es destruirà per a sempre. A qui li demanem responsabilitats?. Eixos diners són de tots i podien utilitzar-se en coses realment interessants i no deixar-los en mans del amiguisme polític, que tant de mal li està fent a aquest país( sobre tot si u té uns amics poc intel·ligents i poc ètics). Si es demanaren responsabilitats un altre “ Gall cantaria”. Segurament ja no els agradaria tant el poder…ja no estarien on estan, perquè no tenen capacitat per a això.