20/4/09

RESUM PLENARI 26-3-09 (i 3)

6.- Fons Estatal d’Inversió Local ( conegut com Pla Zapatero).

Al poble d’Ador li correspon d’este Fons la quantitad de 258.934 €, que tenen com objectiu exclusiu el facilitar treball a les persones d’Ador que estan aturades.
En el Plenari Extraordinari del mes de gener d’enguany, l’Ajuntament aprovà els dos projectes inclosos en aquest Pla:
-1r. Rehabilitació Centre d’Informació Juvenil, pressupostat amb 162.632,49 €.
-2n. Condicionament Accés i Parcel.la Pou Aigua Potable (anomenat pou Serra d’Ador) i asfaltat Casc Urbà l’Ermita, pressupostat amb 96.301,51 €. Este projecte que en la realitat en són dos, el primer fa referència a l’asfaltat del camí que acaba en la perforació i que es troba a l’esquerra del camí de La Canaleta; el segon també asfalta la zona dels xalets de dalt l’Ermita.
Cal dir que estos projectes en cap moment han sigut consensuats amb Gent d’Ador, més bé imposats pel grup municipal del Partit Popular. Nosaltres, en el seu moment, senyalàrem que els projectes referents a l’asfaltat no complien l’objectiu que perseguix el Pla (donar treball als parats d’Ador); votàrem a favor per responsabilitat, era l’ùltim dia i no volíem que per nosaltres es perderen els diners.
El portantveu de Gent d’Ador s’interessà per les empreses participants en el pojecte del Centre juvenil, insistint en què cridara a participar a totes les del poble, donant-los tota la informació. També esperem que faça el mateix amb l’altre.
Al final votàrem tots a favor.

7.- Inundacions 2.007. Mur Poliesportiu: Projecte i Contractació.

Per fi, ens assabentem de les intencions del Sr. Alcalde respecte al Polierportiu nou, inaugurat abans de les eleccions del 2.007 i encara inservible. Després de fet, refet i tornat a fer, ara es despenja amb un inversió de 142.388,56 € (aproximadament 24 milions de pessetes) per poder utilitzar-lo. La mitad d’aquestos diners, com que no els té, ha d’obtenir-los mitjançant un préstec i pagar-lo en 15 anys més un de carència (el Sr. Alcalde el tornarà a inaugurar, ja sabem quan, però el poble estarà 16 anys pagant-lo). ¿Quants diners ens costarà este mal ubicat Poliesportiu?
Joan Faus li ha repetit que al seu grup mai li ha agradat el lloc escollit, terreny plagat de brolladors i als peus d’una muntanya terrera on continuament cauen pedres fins i tot de gran tamany, suposant un perill constant. Pensem que les inversions en este poliesportiu no s’acabaran mai i que difícilment li traurem el rendiment del que val.
El Sr. Alcalde justifica esta nova inversió dient que ha estat una desgràcia i les desgràcies s’han d’acceptar, que entre altres “remendos”, es posarà una “malla de ferro” per evitar les pedres i que no hi ha altre remei.
El portantveu, li propasa no gastar-se més diners en este Poliesportiu, buscar un lloc alternatiu, millor ubicat i més cèntric, pensant en el futur creixement del Poble.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

A QUE ESPEREN ELS ATURATS A PROTESTAR?

Anònim ha dit...

jo propose que l'alcalde i regidors del PP,(o en tot cas els seus assessors)paguen els diners que s'han gastat en fer el "poliesportiu", ja que si l'ajuntament haguera comprat terreny qualsevol altre lloc prop del poble,amb els mateixos diners tendriem un de collons i no tendriem que empenyar més al poble.
QUE S'EMPENYEN ELL SI VOLEN TORNAR A GASTAR-SE UN DURO EN ELL

Anònim ha dit...

No hi ha cap llei a l'ajuntament que regule el tema dels animals domèstics?
La meua veïna té varios gats i quan crien, un quants més, están solts pel carrer i pel terrat.Estem soportant continuament les pixarrades i caguerades d'ells pel meu terrat, prenen el sol i circulen lliurement,alguna vegada han entrat dins de casa;una vegada ja fa anys un dins del motor del cotxe.Això hi ha dret?
M'he queixat a l'alcalde, he fet escrits a l'ajuntament, ni cas.
La meua veïna té dret a tindre els animals que vullga, sempre que tinguen les condicions higièniques i sanitàries corresponents i no molesten a ningú,animals solts en sembla a mí que no. No ho he vist mai en cap de poble. Tinc jo que sufrir i tindre els animals dels altres en ma casa?
A qui corresponga, però l'ajuntament no posa solucions.
Es just?

Gent d'Ador ha dit...

El que podries fer és interposar una demanda al Jutjat de Pau i que el jutge vos convoque a un acte de conciliació i a veure si així podeu arribar a algun acord satisfactori per ambdós.